Mit kérdeznétek egy olyan embertől aki Trumpra fogadott?
Kérdező, én is így tettem, meg még sokan mások.
Nekem kicsit több pénz jött be, holnapi nappal ott hagyom a melót, és amerikában fogok utazgatni egy évig.
#4 Pont hogy nagyon kevesen tettek így. Nem hiába lett a végén x5-ös a szorzója. Lemerem fogadni még maga Trump sem fogadott volna nagyobb összegben, annyira bizonytalan volt.
Ezzel ellentétben volt aki Hillary-re tett 70 000$ összeget. Az nem fog egy darabig utazgatni, főleg nem Amerikában.
Az, hogy bejött a megérzésünk annál már csak a többiek könnye édesebb ahogy szomorkodnak.
Amit viszont én tenni fogok az viszont ugyanez lesz amit írtál azzal a különbséggel, hogy előtte még spórolok és befektetek máshova.
Már csak kíváncsiságból ha megírnád mekkora összeget volt szerencséd nyerni, akár csak privátban érdekelne. Utazáshoz meg jó utat kívánok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!