Az európai államok gazdasága nem fog visszaesni, ha az őslakosok kisebbségbe kerülnek, és a nehezen integrálható lakosság, a migránsok kerülnek többségbe?
Figyelt kérdés
Pontosabban a migránsok néhány generációs leszármazottai. Ill. felmerülhet a közbiztonság és a politikai rendszer kérdése.2016. nov. 4. 19:07
11/15 A kérdező kommentje:
Engem tényleg érdekel, fent írtam pár elrettentő példát. Számomra ez egy logikusan felmerülő kérdés. Nem értem, hogy ezek az integrálhatatlan tömegek hogy lesznek képesek úgy tanulni és dolgozni, ahogy a fejlett európai nemzetek. Szellemileg sem állnak ezen a szinten, és dolgozni sem szeretnek. Az őslakosok nem belőlük élnek, ők legfeljebb a legaljább munkákat nem szeretik, de ez sem jelenti azt, hogy államolgárságot kell adni nekik, és hagyni, hogy kontrollálhatatlanul növekedjenek az európai nemzetek ellenében.
2016. nov. 4. 20:11
12/15 anonim válasza:
Gratula, szépen felmondtad a pártpropagandát. Mehetsz felvenni a fizetésedet.
13/15 anonim válasza:
Látogass el Borsodba, de nem céloztam semmire!
14/15 anonim válasza:
Majd megtanulják.
Európában is volt egyszer középkor,az európaiak sem "okosan" születtek,hanem beletanulnak.
És ma már a tanulás is gyorsabb,rengeteg módja van a tanulásnak.
Ez egy marhaság,hogy a "középkori" ember nem tud integrálódni...Ha élni akar,és látja,hogy lehet jobban élni,akkor fog..
15/15 anonim válasza:
Igen, ez mind felmerülhet egyszer. De mivel nem mostanában, csak találgatni lehet, hogy mi lesz, hogy lesz. Addig annyi minden történhet, ami "megoldja" ezt a problémát: világháború, egy kósza aszteroida, stb., stb. Minek ezen agyalni, azt sem tudjuk, hogy holnap mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!