Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen kihatást gyakorolhat a...

Milyen kihatást gyakorolhat a következő amerikai elnök Európára?

Figyelt kérdés

Beszéljünk most Hillaryről, és Trumpról is.

Nem követem a munkásságukat, de tudok arról, hogy Hillary szereti a háborús intézkedéseket, Oroszországgal is hadba szállna, Trump meg bombákat akar alkalmazni a terrorristák (és családjuk meg egyéb ártatlan emberek) ellen a közel keleten.

Ilyesféle intézkedések esetén milyen konfliktusok alakulhatnak ki Európa területén?

Feltételezem, hogy egy Oroszországi háború egyész európára is kiterjedhet, a közel kelet bombázása, meg még nagyobb migránsproblémákat okozna, de jobb lenne ezeket olyantól hallani aki jobban ért hozzá.

2016. nov. 4. 01:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Oroszországgal egyik sem fog háborút kezdeni mert túl sokat veszítene mindkét fél, csak a p_csüket méregetik. A Közel-Keletet meg már évek óta bombázzák amúgy is.

Nem fog itt semmi változni.

2016. nov. 4. 01:34
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első leírta a lényeget.

A baj csak az,hogy nem tudjuk,hogy az Oroszok mit akarnak.Szerintem a környező kisebb országok nem ok nélkül félnek Oroszországtól.

Amerika szerintem se kezd bele semmibe ok nélkül.

A közel keletet eddig is bombázzák,csak az a baj,hogy szárföldi csapatok nélkül lehetetlen megoldani azt a konfliktust.Én arra leszek kíváncsi,hogy ha véget érnek a választások bevállalják-e azt,hogy szárazföldi csapatokat is küldenek,vagy minden marad így.

2016. nov. 4. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!