Milyen kihatást gyakorolhat a következő amerikai elnök Európára?
Beszéljünk most Hillaryről, és Trumpról is.
Nem követem a munkásságukat, de tudok arról, hogy Hillary szereti a háborús intézkedéseket, Oroszországgal is hadba szállna, Trump meg bombákat akar alkalmazni a terrorristák (és családjuk meg egyéb ártatlan emberek) ellen a közel keleten.
Ilyesféle intézkedések esetén milyen konfliktusok alakulhatnak ki Európa területén?
Feltételezem, hogy egy Oroszországi háború egyész európára is kiterjedhet, a közel kelet bombázása, meg még nagyobb migránsproblémákat okozna, de jobb lenne ezeket olyantól hallani aki jobban ért hozzá.
Oroszországgal egyik sem fog háborút kezdeni mert túl sokat veszítene mindkét fél, csak a p_csüket méregetik. A Közel-Keletet meg már évek óta bombázzák amúgy is.
Nem fog itt semmi változni.
Az első leírta a lényeget.
A baj csak az,hogy nem tudjuk,hogy az Oroszok mit akarnak.Szerintem a környező kisebb országok nem ok nélkül félnek Oroszországtól.
Amerika szerintem se kezd bele semmibe ok nélkül.
A közel keletet eddig is bombázzák,csak az a baj,hogy szárföldi csapatok nélkül lehetetlen megoldani azt a konfliktust.Én arra leszek kíváncsi,hogy ha véget érnek a választások bevállalják-e azt,hogy szárazföldi csapatokat is küldenek,vagy minden marad így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!