Szerinted kik voltak az eddigi legjobb szónokok a politikában? És szerinted miért?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__175..
from google
About 144,000 results (0.58 seconds)
Hitler és Goebbels közelébe nem ér senki.
Szerintem a legnagyobb szónokok azért a legnagyobbak, mert hisznek abban amit mondanak, ami manapság a legtöbbről nem mondható el.
Nekem is Hitler jutott eszembe elsőre.
De az amerikai elnököknek is sokat kell beszélni a választási kampányban, hogy meggyőzzék a választókat.
Egyértelműen Hitler az első, azután én Göbbelst, Martin Luther Kinget, és Churchillt sorolnám a XX. századból.
Ha a világtörténelmet nézzük, akkor már nehezebb, de szerintem Periklész, Kossuth, Cicero, Platón, Themisztoklész, Deák, talán Cézár és Augustus is. Most ennyi jutott eszembe, de biztos, hogy van jóval több is.
Akkor én is bővítem a sort egy Hitlerrel:D
De hogy legyen valami érdekes is pl. Avatara is nagyon jó szónok,annyira,hogy képes elhitetni bármilyen hülyeséget az őt hallgatókkal.
Egyébként Arisztotelész is biztos nagyon jó szónok volt,csak sajnos azt nem tudjuk visszahallgatni(pedig olyan jó lenne:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!