Ti melyik amerikai jelöltnek drukkoltok?
Egyiknek sem, két okból. Az egyik hgy nem vagyok amerikai és rám ez egyáltalán nem tartozik és nem is érdekel, még a magyar elnökválasztás sem érdekel, akkor az amerikai miért érdekelne? :D . A másik pedig hogy a jelenlegi két személy alkalmatlan a posztra. Trump komolytalan és midnenféle marhaságot össszehord, Hillary pedig egy korrupt erős politikai háltszéllel rendelkező néni aki a tetejében liberális politikált folytat. Trump tényleg a kisebbik rossz, talán annyi előnnye lenne, hogy Putyinnal kicsit közvetlenebb békésebb diplomálciát folytatna, ami nem vezet fegyverkezéshez, mivel elvileg nincs köztük gyűlölet. Clinton pedig ennek pont az ellentetje ahogy hallottam, elég rossz a kapcsolata Putyinnal. Az oroszok is inkább Trumpnak szurkolnak.
Még annyit a két jelöltről, hogy Trump egy komoly üzletember, a semmiből épített valamit, míg Hillaryt inkább a férje oltalmazza és csak anyagi okokból de képes volna fegyveres konfliktust kiharcolni. Trump szerintem megállja a helyét, de ha amerikai lennék egyikre szavaznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!