Azok a Bal oldaliak akik nem mentek el szavazni, mért hiszik azt hogy ha nemmel szavaz azzal a Fideszt, illetve Orbánt támogatja?
Figyelt kérdés
Szóval a bal oldalnak abból mi a haszna ha nem mennek el szavazni?
És amikor valaki azt írja azért nem ment el szavazni mert egyik válasz sem megfelelő neki az szerintem idióta, mivel igen/nem válaszra (eldöntendő válaszra) nincsen nem megfelelő válasz. Ha megkérdezik a boltban hogy 22dkg párizsi maradhat e, akkor nem fogod azt mondani hogy egyik sem megfelelő.
2016. okt. 18. 20:56
11/19 anonim válasza:
A baloldal sose az eszéről volt híres :))
12/19 Baluba válasza:
Eldöntendő kérdés: Vered még a feleséged, vagy már abbahagytad?
Vagy a te példád: Bejöhetek-e a házadba, vagy nem? Igen, bizonyos feltételekkel, de ha azoat nem tartod be, akkor nem.
Mindkét esetben nem kielégítő egyik lehetséges válasz sem.
13/19 anonim válasza:
Például azért, mert a szavazás után a 888.hu-n ilyen címmel adtak hírt az eseményről:" Egymillióval többen szavaztak Orbánra, mint 2014-ben". És más cikkekben is, "több, mint 3 millió Fidesz-szavazóról írtak". Holott a népszavazás előtt, egyfolytában azzal jöttek, hogy ez nem a pártpolitikáról "szól". A szavazás után egy nappal, már igen.
14/19 anonim válasza:
A kérdésed és a példád is sántít.
Ebből a szavazásból senkinek nem volt haszna a Fideszen kívül.
Nagyjából választ adtam a kérdésedre.
15/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megrögzötten egyik párt mellett sem, de valaki azt írta ebből csak a Fidesznek volt haszna, mért lett volna belőle haszna?
2016. okt. 19. 18:54
16/19 anonim válasza:
Mi volt a haszna? Ha ezt nem látod magadtól, akkor ezt te nem is akarod látni... Akkor meg nem magyarázom inkább ;)
17/19 anonim válasza:
#15: Például az, hogy ha az emberek elhiszik, hogy a Fidesznek több, mint hárommillió szavazója van, nem fogják értelmét látni a szavazásnak 2018-ban( már úgy értem, az ellenzékiek). Hiszen a kormánypárti médiák ezzel vannak tele, meg "győzelmi jelentésekkel". Orbánék azt megtanulták, hogy minél jobban "sulykolnak" valamit, annál többen hiszik el.
18/19 A kérdező kommentje:
De többen nem szavaztak mint szavaztak, ez pont az ellenkezőjét jelentené
2016. okt. 20. 15:34
19/19 anonim válasza:
#18: Jelenthetné, de nem jelenti, mivel akik a népszavazást kihagyták, azoknak jelentős része, 2018-ban sem fog szavazni. Hiszen közel 40% a "nem szavazók aránya", az pedig ugyancsak hárommillió körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!