Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Palesztin muszlim miért lőtt...

Avik kérdése:

Palesztin muszlim miért lőtt ma arcba villamosra váró embereket Jeruzsálemben?

Figyelt kérdés

2016. okt. 9. 14:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
26%
"Nem tudom mi szükség van folyton a palesztinellenes.gyűlölködő propagandára itt a GYK.-n?" Ezt én sem tudom,ahogy azt se,hogy mi szükség van a zsidóellenes,gyűlölködő propagandára itt a GYK.-n és máshol is.Egyébként szerintem,az európai terrorcselekmények óta nőtt a palesztinellenesség,addig toronymagasan a zsidógyűlölet volt a "nyerő".Mert azért a palesztinokat szerintem,a nagy többség araboknak tekinti. Egyébként én is.
2016. okt. 9. 22:16
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
Azt meg nem igazán hiszem,hogy mi itt,bármit is tudnánk tenni az ottani békéért,ha az ott élőknek ennyi idő alatt nem sikerült.
2016. okt. 9. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
21%

Azt az egyszeru dolgot elfelejted, hogy mind a 3 nappal ezelotti izraeli panelhazra lott raketa, mind az, hogy tegnap egy paleszin villamosra varo embereket gyilkolt, az TENY (nem propaganda).

2016. okt. 10. 08:38
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Kíváncsi vagyok mennyi sékelt kaptok az ilyen kérdésekért
2016. okt. 15. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#14: Én meg arra ,hogy hány pofont kapsz egy ilyen beszólásért. :D
2016. okt. 15. 23:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Mert sietett és elsőként akart felszállni a villamosra
2016. okt. 18. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
#16: Mondtam én. A terroristák kedves emberek. A hamasz pedig valamilyen hippi béke fenntartó szervezet.
2016. okt. 21. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 6.Hsz!

A zsidók nyilván nem győlölik a palesztinokat,s a zsidó gyűlölködésről szóló filmek megrendezettek.

Az őshonos palesztinokat sem nemzetiségük,vallásuk miatt irtották Izrael béke nóbeldíjasai,hanem csupán helyet csináltak a választott népnek,kiirtva a lábatlankodókat.

Félre a tréfát!

Az,aki embert öl,Sátán szolgája,legyen az palesztin,orosz,amerikai,vagy zsidó.

2016. okt. 31. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!