Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hova mennek a migránsok?

Hova mennek a migránsok?

Figyelt kérdés
Miért nem telepednek le az első nem háborús országba pl Törökországban abból a pénzből amennyit pl embercsempészeknek fizettek hogy elhozzák öket ide? Közös a vallásuk is ha jól tudom.

2016. okt. 5. 23:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Hova mennek a magyarok? Miért nem jó nekik Magyarországon? Közös a nyelvük is, ha jól tudom.

Hát akkor minek mennek Ausztriába? Nem értem, hogy minek akarnak oda menni.

2016. okt. 6. 05:33
 12/22 anonim ***** válasza:
43%

Én aztán nem vagyok az a fajta, aki a fészbukon osztogatja meg a gondolatait, de ma valahogy csak nem akar eltűnni a késztetés, hogy megosszam a gondolatom a világgal...

Kedves Mindenki, aki szerint segítsünk a háborús menekülteken,és fogadjuk be az ide tartó tömeget! Teljes méretekben egyet értek Veletek. Segítsünk. De! Nem tudom tisztában vagytok e azzal, hogy is viselkedik, egy háborús menekült. Elmondom, mert én tudom. Itt, a magyar-horvát határ mellett, nekünk, itt élőknek volt részünk találkozni háborús menekültekkel. Nem is volt az olyan rég, amikor a teraszon állva az ember hallotta, sőt látta a bombák hangját és fényét, mert a "szomszédban" háború volt. Nem is volt az olyan rég, amikor az Édesanyám és Édesapám szinte gondolkodás nélkül fogadta be, és nyújtott menedéket egy idősebb házaspárnak, akik a háború elől menekültek. Nem is volt az olyan régen, hogy hónapokig éltek nálunk, először csak ketten, aztán többen, mert jött a lányuk, és az unokák. Többen voltak ők, mint mi, háziak. A fiúk nem jött. Ő védte a saját hazáját a szomszédban, a háborúban. A vőjük sem jött. Ő is védte a hazáját. Tudjátok hogy kerültek hozzánk? A határon jöttek. Nem, nem a zöld határon. A rendesen, ahol illik. Nem volt sok pénzük. Tudjátok miért? Mert ha akarták volna sem tudták volna "pénzzé tenni mindenüket", mert ahonnan jöttek, háborús övezet volt. Ott senki nem akart venni semmit. Ha akart volna sem tudott volna. Mégis mit vett volna meg? A géppuskával megsorozott lyukacsos ablaktalan házat, vagy azt, amelyiket bomba találat ért, és már csak a romja volt az egykori háznak? Szóval nem voltak tele pénzzel. Éltek abból a kevésből ami volt nekik, és abból a kevésből, amit a szüleim adni tudtak nekik. Nem voltunk gazdagok, de szó nélkül, gondolkodás nélkül menedéket adtunk nekik. Nem pár napra, nem is pár hétre. Hónapokra. Ők nem hagytak maguk után és maguk körül szemét hegyeket. Nem fenyegettek meg minket. Nem követelőztek. Nem vágták hozzánk sem az ételt, sem az italt, amit kaptak tőlünk. Csendben, szerényen, szinte szégyenkezve elfogadták amit kaptak. Nem akarták ránk erőszakolni a saját ételeiket, sem a szokásaikat. A vallásukat pláne nem. Ahol tudtak segítettek. Majd amikor eljött az idő, hogy visszatérhettek a saját hazájukba, hálával búcsúztak tőlünk. Ilyenek a háborús menekültek. Tudjátok kik a háborús menekültek? Nők, gyerekek, idős férfiak. Ők voltak nálunk is. Nem életerős fiatalemberek. Ők nem voltak nálunk. Más dolguk volt. Védték a hazájukat. Ha valaki ismer, hát az tudja rólam, hogy én aztán ha tehetném mindenen, és mindenkin segítenék. A párom és a barátnőm szerint én magam vagyok a Világbéke. Ezzel cinkelnek. De sajnos, még nekem, a "vilagbékének" is észre kell vennem, hogy ezek az emberek nem kellenek nekünk. 10-ből 9 nem tisztességes szándékkal jön. Ezekről az emberekről nem a segíteni akarás érzése lesz úrrá rajtam. Ők NEM háborús menekültek. Ők minket akarnak azzá tenni.

2016. okt. 6. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
Én már letettem arról, hogy drága honfitársaimnak megpróbáljam felnyitni a szemét. Ez egy lehetetlen küldetés, csak felb*@sz*m magam fölöslegesen a sok hü*lyén.
2016. okt. 6. 13:25
 14/22 anonim ***** válasza:
64%

Afrikában van a világ minden ásványkincsének a fele.

Erőltetett bevándorlás CSAK és KIZÁRÓLAG fehér országokba történik. Senki nem mondja, hogy multikulturalizmusra van szükség ÁZSIÁBAN.

Japán ugyanolyan, SŐT, fejlettebb, mint mi. A születési rátájuk a miénknél is alacsonyabb - MÉGSE mondja senki, hogy Japánnak MULTIKULTURALIZMUSRA van szüksége. Japán 98.7%-ban japán származásúakból áll.

Szingapúr szintén hasonlóan fejlett hozzánk.

Szaúd-Arábia fejlettebb

Egyesült Arab Emirátus is elég fejlett.

Katar szintén.

Izrael is.

Dél-Korea is.

És így tovább, és így tovább.

Bevándorlás CSAK és KIZÁRÓLAG fehér országokba történik - azzal a céllal, hogy az erőltetett integráción, erőltetett asszimiláción keresztül a fehérek eltűnjenek a Föld színéről.

Az ENSZ szerint ez NÉPIRTÁS. A népirtásnak messze nem kell erőszakosnak lennie.

A felsorolt példáidon tökéletesen látszik: CSAK ÉS KIZÁRÓLAG nem-fehérek mennek FEHÉR országokba.

A politikusaink pedig ezt támogatják, ezt erőltetik, miközben rasszistának és nácinak neveznek minden fehér embert, aki felszólal ez ellen - egyszerűen azért, mert fehér-ellenesek.

2016. okt. 6. 14:06
 15/22 anonim ***** válasza:

Az internet korában komolyan azt hiszed hogy ekkorát lehet hazudni és bárki is beveszi?

Tessék, az arányaiban legtöbb bevándorlóval bíró országok:

Egyesült Arab Emírségek

Katar

Szamoa

Kuvait

Karibi Hollandia

Falkland-szigetek

Sint Marteen

Virgin-szigetek

Makaó

Bahrein

Man

Csatorna-szigetek

Csupa fehér ország...

2016. okt. 6. 14:16
 16/22 anonim ***** válasza:
Katarba, Bahreinba, az Emírségekbe tanulni vagy dolgozni mennek, nem pedig menekültsegélyekből élni.
2016. okt. 6. 14:27
 17/22 anonim ***** válasza:

A 61%-os egyértelműen fehér ellenes, és szeretné látni, hogy a fehér rassz eltűnik a Föld színéről.

Hogy lehetséges, hogy a hozzád hasonló fehér-ellenesek, akik magukat "anti rasszistának" hívják, sosem erőltetik például a nagy mennyiségű nem-ázsiaiak bevándorlását ázsiai országokba, egészen addig, amíg az ázsiaiak kisebbségbe kerülnek az országban és lassan kipusztulnak?

Hogy lehetséges, hogy a hozzád hasonló fehér-ellenesek sosem tüntetnek azért, mert itt Európában egy környék "túl fekete", vagy "túl ázsiai", viszont mindig kiemelitek, ha egy környék "túl fehér", és idegeneket költöztettek oda?

Miért van az, hogy amíg a feketéknek mindig ott lesz Afrika, az ázsiaiaknak Ázsia, addig a fehéreknek EGYETLEN olyan országa sem lehet, ahol csak fehérek élnek?

Az anti-rasszista egy fedőnév a fehér-ellenesre.

A multikulturalizmus egy fedőnév a fehér népirtásra.

2016. okt. 6. 14:33
 18/22 anonim ***** válasza:
2016. okt. 6. 14:38
 19/22 anonim ***** válasza:

Ja hogy nem a bevándorlókra gondoltál, hanem a menekültekre? Akkor miért nem azt mondtad? Tessék, itt van arányaiban a legtöbb menekült:

Libanon

Jordánia

Nauru

Csád

Törökország

Dél-Szudán

Mauritánia

Dzsibuti

Svédország

Málta

Na mesélj, hogy akarják ezek a gonosz menekültek elárasztani a fehér országokat, ha nem is ott vannak?

"A 61%-os egyértelműen fehér ellenes, és szeretné látni, hogy a fehér rassz eltűnik a Föld színéről."

Szeretsz a számba adni olyan dolgokat, amit nem is írtam? Várj, megpróbálom én is:

A 41%-os egyértelműen pedofil, és szeretné látni, hogy a gyerekeket megerőszakolják.

2016. okt. 6. 16:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Fehér születési ráta: 1,2 / család

+

Erőltetett bevándorlás, erőltetett integráció, erőltetett asszimiláció

=

Fehér népirtás

A 61%-os ezt tagadja, ezért fehér ellenes és szeretné látni, hogy eltűnnek a Föld színéről a fehér emberek.

A bevándorlást és a multikulturalizmust CSAK és KIZÁRÓLAG fehér országokba erőltetik. Senki nem mondja, hogy Afrikának vagy Ázsiának multikulturalizmusra van szüksége.

A multikulturalizmusnak a célja, hogy EGYETLEN olyan ország se maradjon, ahol a fehérek idegenek nélkül élhetnének; a célja a fehér ember kiirtása az utolsó emberig.

A cél a fehér rassz elpusztítása, ahogy ezt sok politikus, ügyvéd és bankár már ki is mondta.

Az ENSZ 1948-as Genocídium-egyezményéből:

II. Cikk: A jelen mény népirtás alatt a következô cselekmények bármelyikének, valamely nemzeti, népi, faji vagy vallási csoport, mint olyan, teljes vagy részleges megsemmisítésének szándékával való elkövetését érti:

a) a csoport tagjainak megölése;

b) a csoport tagjainak súlyos testi vagy lelki sérelem okozása;

c) a csoportra megfontolva oly életfeltételek ráerôszakolása, melyeknek célja a csoport teljes vagy részleges fizikai elpusztulásának elôidézése;

d) oly intézkedések tétele, amelyek célja a csoporton belül a születések meggátolása;

e) a csoport gyermekeinek más csoporthoz való erôszakos átvitele.

(forrás: [link] )

A tény, hogy az első hozzászólásomat törölték, bizonyítja, hogy még mindig azok az emberek uralkodnak felettünk illetve az ő véleményük dönt a sorsunkról, akik ezt támogatják.

Az anti-rasszista egy fedőnév a fehér-ellenesre.

A multikulturalizmus egy fedőnév a fehér népirtásra.

2016. okt. 6. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!