Mit gondoltok róla, hogy a franciaországi migránstáborokban szexverseny folyik?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla?Szexelnétek migránsokkal?
A nőknél van egy ösztön, hogy tudat alatt is, de az erős ,maszkulin férfiakat szeretik.Az európai férfiak többsége nem ilyen.
Az arabok viszont igen, emiatt sok nő számára vonzóak.
2016. szept. 26. 09:17
11/15 anonim válasza:
Tény, hogy a nők a magasabb tesztoszteron szintű férfiakra buknak és az is, hogy a feketéknek magasabb a tesztoszteron szintje a fehéréknél.
Ezért lehet, hogy a sok b4$zatlan, feminista, libsi p!tsa nem tud nekik ellenállni. Ez ilyen ligetvédő kategóriás retardált fajta.
Intelligens nő viszont nem állna le ezekkel.
12/15 anonim válasza:
Mit kellene ehhez szólni?"Egészségükre!"
13/15 anonim válasza:
Magasabb tesztoszteron szintű férfiakra buknak? :-) Hát, akinek ezen múlik, azoknál nem is értem miért a feketéknél keresi. Tudom nekik javasolni pl az állatkertben a kan gorillát. Igazi tesztoszteron-bomba. :D
14/15 anonim válasza:
Én személy szerint vonzónak tartom az arabokat:D de ne felejtsük el ,hogy arab és arab között is van különbség. Egyébként meg a nagy részük vallásos (muszlim) így egyáltalán nem igénytelenek .(persze itt is van kivétel)
15/15 anonim válasza:
Ilyenkor valahogy elfelejtődik hogy rasszizmusról van szó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!