Akik szeretik elítélni a vadhálós határzárunkat, embertelennek mondván, azok hogy értékelik a sokkalta komolyabb amerikai vagy izraeli vagy spanyol határzárakat?
Előbb-utóbb körbekerítenek minket / körbekerítjük magunkat.
Aztán egész Európában sehol sem lesz kerítés, csak Magyarország körül.
Egyszerűen SZUPER lesz.
Nem vagy tisztában a fogalmakkal!
A pengedrót nem vadháló!
Ha hallgattál volna...
Azért ezeket a magyarországi kerítéssel nem lehet összehasonlítani.
Magyarország azért épített kerítést, mert Szerbia mindenkit átengedett az országon. Most már egyre kevesebb a migri, mert Szerbia is észhez tért csodával határos módon, és már ők is kiküldték a déli határra a katonaságot.
Ezzel szemben a többi példában:
Ha az USA és Mexikó között nem lenne határzár, már fél Mexikó az USA-ban lenne. Így is sok van belőlük, ráadásul sokan droggal kereskednek, és nem dolgoznak. Amúgy is félnek, hogy a spanyol nyelv nagyon előretör, de ha még a határzár sem létezne, akkor az USA déli tagállamai szinte teljesen elspanyolosodtak volna.
Izrael azért épített falat Ciszjordánia köré (Gáza körül csak kerítés van őrséggel), mert a palesztinoknak bevett szokásuk volt, hogy átjárkáltak Izraelbe robbantgatni, késelni.
Spanyolország meg azért épített határzárat, mert vissza kell valahogy tartani a temérdek afrikai migránst, aki SPanyolországba akar eljutni, és így az EU-ba. Ráadásul a helyieket is védi az egész, de még így sem funkcionál tökéletesen, mert sokan át tudnak szökni.
"lemzően az osztrákok sem azért terveznek saját kerítést, mert az orbánéknak milyen igazuk volt, hanem fosnak attól, hogy a magyar hatóságok majd rájuk eresztenek mindenkit ha jön egy új"
Te vágod egyébként hogy miket írkálsz?? :D
Szerintem szépen, lassan olvasd el ismét, mit írtál;)
"Te vágod egyébként hogy miket írkálsz?? :D
Szerintem szépen, lassan olvasd el ismét, mit írtál;)"
Elolvastam akkor is, mikor írtam, meg elolvastam az osztrákok véleményét arról, hogy szerintük a magyar hatóságok szándékosan eresztették nyugati irányba a migránsokat már korábban és igazából eszünk ágában sem volt itt tartani őket, hiába lett volna ez a kötelességük. Ha eltűnik pár száz migri egy magyar menkülttáborból, akkor a magyar hatóság széttárja a kezét, hogy jé, ezek elmentek. Az osztrákok meg arra ébrednek, hogy jé ezek itt vannak. Igen az osztrák kerítés épp azért épül, mert mi magyarok is szarunk a kötelességeinkre, ha érdekünk úgy kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!