Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ki mit csinált 2001 szeptember...

Ki mit csinált 2001 szeptember 11-én? Hogyan értesült a hírről?

Figyelt kérdés

2016. szept. 11. 14:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%

Főiskolás voltam, nem volt tévénk. Lakótársam mesélte, én meg nem hittem el, mert kamunak hangzott eléggé (egy utasszállítót belevezettek a Pentagonban - aha, tök hihető).

Másnap vettem újságot, és valóban...

2016. szept. 11. 17:42
 12/22 anonim ***** válasza:
59%

8 éves voltam, hogy előtte mit csináltam arra már nem emlékszem, de arra már igen, ahogy néztem a TV-t és mondták a híradóba este fél 7 után. Anya pont akkor ment szülői értekezletre, és miközben készülődött, aközben őis ott nézte velem meg apámmal a TV-t és szörnyülködtek.

Azt már nem tudom, hogy élő adás volt e, ugye az időeltolódás miatt lehetséges, hogy az volt, erre már végképp nem emlékszem.

2016. szept. 11. 18:21
 13/22 anonim ***** válasza:
21%
12-es vagyok. Amikor néztük az biztos, hogy akkor már belement mindkét repülő a toronyba, szóval az már biztosan nem élő adás volt, még az időeltolódással együtt sem.
2016. szept. 11. 18:23
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

12-es, 13-as vagyok :D

Szóval AZ, amikor belerepült a toronyba a két repülő, na az már tuti nem élő adás volt, így értettem. Az utána következő káosz, na az már lehet, hogy élő volt.

2016. szept. 11. 18:24
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
6. osztályos ált. iskolás voltam, és emlékeim szerint TV-ből.
2016. szept. 11. 19:24
 16/22 anonim ***** válasza:
39%
Jól emléksze a 105 ik születésnapom a családdal. Mintha ma lett volna
2016. szept. 11. 19:55
 17/22 anonim ***** válasza:
37%
Középsulis voltam aztán arra jöttem haza, hogy a konyhában sül a krumpli meg már ki van készítve a fasírt, de senki sehol. Apám épp főzött, amikor hallotta a rádióban, hogy egy gép lezuhant. Aztán még egy. Majd otthagyta az egészet és bement TV-t nézni, mert nem akarta elhinni. A krumpli meg sült magának.
2016. szept. 11. 20:52
 18/22 anonim ***** válasza:
43%
6 éves voltam, arra emlékszem, hogy állok a tv előtt és látom a történteket. Sosem felejtem el, minden évben eszembe jut ez az emlék.
2016. szept. 11. 21:30
 19/22 anonim ***** válasza:
40%
Épp Bagdadban voltam egy embert fuvaroztam kocsival, mikor látom hogy az utcán nagy tömegnyi ember tapsol, ujjong. Nem értettem miket ordibáltak és azt se hogy miért lengetnek arab zászlót. Bementem egy kebaboshoz, aztán a TV-nek köszönhetően értesültem a dolgokról.
2016. szept. 11. 21:35
 20/22 Gotland ***** válasza:
27%

Általános iskolás voltam, de pont otthon voltam és mesét néztem, az RTL-n.

A TV alján hirtelen megjelent egy csík, ahol beúszó szövegként írták, hogy terrortámadás történt az USA-ban. Szaladtam a szüleimhez, hogy nézzék meg.

Nagyon bennem maradt.

2016. szept. 12. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!