Németország mit fog kezdeni ezzel a sok migránssal?
Hallottam, hogy a kitoloncolás sem megy igazán.
Viszont a többségnek semmilyen végzettsége nincs, nagyon sok köztük az analfabéta is. Németországban viszont a képzett munkaerőből van hiány, nem a tanulatlan mosogatókból, meg segédmunkásokból, mert ezekből amúgy is túltengés van.
Ráadásul most azok a migránsok is visszamennek Németországba, akiket már valamelyik másik tagállam befogadott, most például Lettországból mennek vissza.
Mit fog csinálni Németország? Mi lesz így az országgal?
Vagy ennyire nem zavarja őket, hogy kapnak a nyakukba rengeteg olyan embert, aki csak a szociális hálóból él? Ezeket mire kitaníttatják, addigra jön még 2 millió, meg hallottam, hogy németül sem akarnak igazán tanulni.
Egy ilyen összetett társadalompolitikai kérdésben volt képed egy mindössze 14 és egy 17 soros cikket megdönthetetlen bizonyítékként felmutatni?
Hogy csak egy példát említsek: mindkét cikk kifelejtette azt az "apróságot" hogy Németországban a menekült státusz megszerzésének feltétele, hogy az adott személyt kötelezik a német nyelv megtanulására.
Persze tudom én hogy lusta a magyar húsz oldalas, statisztikákat felmutató, okokat megfejtő tanulmányok elolvasására. Sokkal hatásosabbak az egysoros "Az iszlám nem ismeri el Európát." meg hasonló ferdítések-hazugságok.
19/F (nem bölcsész)
Tudom, hogy kötelezik.
Ismerősöm Németországban dolgozik, és mondta, hogy folyton panaszkodnak a tanárok, hogy a migránsok sz@rnak a német órára, csak azért járnak be, hogy ne vegyék el a menekültstátuszt, aztán ha kibuknak, mennek másik iskolába.
Már bánhatják!
Vagy ha nagyon megelégelik majd esetleg kipaterolják őket.
leírom a valóságot:
0 némettel, még villanyszerelő is lehetsz, mert magyar brigádban elég, ha egy valaki beszél németül.
A szomszédom kőművesként dolgozik kint.
De egy szegény migráns is hamarabb kezd el dolgozni a gyárban, mint egy német, aki az apjától megkapott mindent. :D
888.hu-s cikkekkel josz, akik kabe mindenben hazudnak ha Nemetorszagrol van szo?
LOL, komolyan.
Amugy meg aranyos vagy hogy aggodsz, de a nemetek koszonik szepen, majd megoldjak. Azon azert gondolkodj el hogy egy 80 millios orszagban mennyire tunik fel par szazezer menekult (semennyire).
Termeszetesen vannak problemak, lesznek is, de korantsem olyan sotet a helyzet, ahogy azt a magyar kormany, es az altala kezivezerelt sajto beallitja.
Csak egy pelda: nemet nagyvaros, rokon jon latogatni. elotte ugya nnem mondta, de aggodott hogy mi lesz a migransok miatt, a kollegai kerdezgettek hogy Ki mersz menni? Hiszen ott ilyen meg olyan a helyzet.
Aztan itt volt egy hetig, sokat setaltunk, maszkaltunk, aztan par nap mulva megjegyezte: de hat itt nincsennek is menekultek. O meg ugy kepzelte hogy az utcan tolonganak az arabok meg a negerek :)
Es valoban: itt nem latod oket, szepen el vannak helyezve a menekultszallasokon, aztan ott elvannak. Nyilvan latsz arabot meg torokot meg negert: de lattal 10 eve is, itt nem kapja fel senki a fejet erre, ez tok normalis.
Pontosan ez az, ők tanult embereket keresnek mert gyárakba munkás, hotelokba takarító, mosogató van bőven elég. Én is itt élek de fogalmam sincs, hogy mit fognak ezekkel kezdeni. A nők legtöbb esetben nem is hajlandóak nyelvet tanulni, vagy dolgozni, csak a gyerekeket potyogtatják otthon.
Természetesen vannak olyanok is akik tanultak, diplomával rendelkeznek. Ismerek egy psichológust, meg állatorvost és akkor azt mondja, hogy 5 általánosa van és utána csinálta az orvosit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!