Az a bajuk hogy nem értik a fogalmát és azt hogy valójában mit jelent, megint egy szitokszó lett olyan ami már évezredek óta létezik itt nálunk is. Ez a békés együttélés lételeme és pl. a szabad vallásgyakorlás ami nálunk a szocializmusban tiltva volt akkor meg az nem volt jó azoknak akik most a multikulturalizmus ellen beszélnek.
2016. szept. 7. 11:31
2/22 anonim válasza:
Az hogy sok masik kulturanak esze agaban sincs hozzank alkalmaszkodni, elvarjak hogy CSAK MI! alkalmazkodjunk hozzajuk.
2016. szept. 7. 11:33
3/22 anonim válasza:
Egyetértek a 2-sel.
2016. szept. 7. 11:34
4/22 anonim válasza:
Mert a legtöbb ember inkább asszimilálni szeretné a betelepülőket.
"ha Rómában jársz tégy úgy mint a rómaiak"
és őszintén. szerintem sincs szükségünk arab gettókra mint amilyenek az Egyesült Királyságban meg Franciaországban vannak. Mondjuk a magyarországi muszlimok ezerszer normálisabbak mint az ottani gettós arabok.
2016. szept. 7. 11:41
5/22 anonim válasza:
Semmi. Én élvezem a multikulturalizmust. Tök jó, hogy annyiféle nép van, nyelvek, emberek, ételek stb.
Csak ne keverjük őket össze. Ma már azt sem tudja, melyik városban jár az ember Nyugat Európában, mindenhol ugyanazt látod. Így pont az vész el, amit állítólag annyira védünk: a sokféleség.
Minden műveltség lehetőség szerint virágozzon ott, ahol kialakult, az az igaz multikulturalizmus.
2016. szept. 7. 11:45
6/22 anonim válasza:
A globális multikulturalizmus jó,sokféle nyelv, minden országban eltérő kultúra, ahogy előttem is írták.
De, a lokális már nem túl jó.
A kultúrák nem egyforma értékrenddel,nem azonos gyökerekkel rendelkeznek.
Próbálj együttélni arabokkal, vagy cigányokkal.
2016. szept. 7. 11:49
7/22 anonim válasza:
Hát ezazz hogy összeeresztünk mindent mindennel mindenhol akkor a sokszínűségből egyszínűség lesz ami pont ugyanolyan mintha elnyomnánk minden kultúrát. Mivel egyik sem érvényesül.
2016. szept. 7. 11:56
8/22 Alain Delon válasza:
Buták, együgyűek az ilyenek.
2016. szept. 7. 12:07
9/22 anonim válasza:
Nekem legfőképpen az,hogy úgy tűnik,vannak egymástól annyira eltérő kultúrák,melyek összekotyvasztása egy túl gyúlékony,robbanékony elegyet alkot.
2016. szept. 7. 12:14
10/22 anonim válasza:
És akkor már csak idő és "szikra" kérdése a robbanás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!