Kanada ennyivel józanabb, előrelátóbb, mint Európa?
Kanada kiutasította a cigányainkat is. Szerintem 1000-szer józanabbak bárkinél 😃
Amúgy a bevándorlási politikája szerintintem gazdasági és etnikai szempontból is tökéletes az ő helyzetüket tekintve. Multikulturálisnak tekinthető azbország nagy része. És könnyedén kezelhetik a bevándorlást, hiszen csak illegálisan kivitelezhetetlen hajóúttal vagy repülővel érhető el az országuk, így csak.legálisan lehet bejutni, nameg csak az maradhat ott, aki képes emberként viselkedni (cigányok).
Németországba pedig csak besétálnak illegálisan a bevándorlók, és csak elenyésző kisebbségüket küldik vissza, ha egyáltalán valóban visszakerülnek, és nem maradnak ott, elbújva a hatóságok elől...akik nem is keresik őket, mert az illegálisan ott tartózkodás valamiért nem bűn. Németország bevándorlási politikájában az illegális bevándorlás engedése mellett a hatalmas kulturális különbség is probléma szerintem.
(Szvsz a menekülteket ideiglesen kellene csak befogadni, és a háborújuk végeztével haza kell küldeni őket, hogy építsék újjá országukat)
A Kanadáról szóló információkkal nagyon vigyázni kell.
Bár biztos minden más országról szólóval is, gondolom.
Ismerni kell a helyzetet ahhoz, hogy értelmezni lehessen.
Miért lenne józanság, előrelátás, ha csak családosokat fogadnának be? Üzlet, nem más.
Én nem tudom, hogy régen előre látták-e, hogy lesznek olyan orvosok, akik a család kérésére elvégzik a "női körülmetélést" ma is. Igaz, cikkeznek róla néha, de marad minden, hiszen vallási okon megy.
Nem tudom, hogy látták-e, hogy ma vannak állami iskolák, ahol csakaszemelátszik huhuk tanítanak. Nem csak a hasonló népcsoporthoz tartozókat. Vannak környékek, ahol ijesztő látni az anyákat, ahogy mennek a gyerekeikért az iskolába.
Nem tudom, hogy józanság-e hogy amikor egy iskola elé kiteszik az iskolába járó gyerekek országainak a zászlait, akkor több, mint 100 zászlót kell kitenni.
Persze, könnyebb tanárnak menni, ha valaki visible minorityhez tartozik. De állás leírásához hozzátartozik, hogy " no white males need apply".
És megválasztották a kisTrudeau-t. Aki gondosan eltitkolta, hogy az első néhány hónapjában tízezreket hozat be, akikről nem volt szó. Vancouverben meg kirakják -ha igaz, amit az újságok írnak- a szociális lakásokból az embereket, hogy legyen hova tenni a behozottakat. Állás nincs a fiataloknak, egyáltalán nem lenne szükség bevándorlókra, ezt is írják. Csak a kínai gazdag állami hivatalnokokra, akik pénzzel jönnek. Azok viszont, nagyon helyesen csak a saját közösségüket gazdagítják.
Arról nem írnak, hogy a quebeciek végülis megkapják-e, amit követeltek, hogy hozzájuk csak francia nyelvterületről jövő bevándorló menjen.
Annyiban "előrelátóbb" Kanada, hogy ha sikerül átcsalni a kanadai szabadkereskedelmi egyezményt az EU-val, akkor Kanadán keresztül menne minden Európába, ami az USA-ból nem mehet. De ha sikerül átverni az európaiakat, akkor az amerikaiak fizetni fognak Kanadának, hogy rajtuk keresztül mehessen az Eu-ba minden. Mindenki nyer, csak Európa veszít.
De Kanadában már megítéltek bődületes kártárítést az államtól -az adófizetőktől- nagy multinak, ELMARADT haszonért. Remélem, figyelnek erre is, amikor aláírják vagy nem a azt a szabadkereskedelmi szörnyűséget.
Kanada egész történelme a kereskedés. Amig az amerikaiak irtással tették tönkre az indiánokat, a kanadaiak a kereskedéssel. Lehet, hogy még hatákonyabb is, komolyan. A kanadai indiánok átlag életkora manapság huszonvalahány év, és a fő halálok a tizenéveskori öngyilkosság. Ha igaz, amit a cikkek írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!