Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A menekültekkel kapcsolatban...

A menekültekkel kapcsolatban ezt most csak én nem értem?

Figyelt kérdés

1. A Földközi-tengeren járőröző EU-s hadihajók miért hozzák Európába a ladikokról kimentett embereket?

Miért nem viszik vissza Észak-Afrikába őket?

2. A légierő miért nem bombázza szét az embercsempészek által használt hajókat az észak-afrikai kikötőkben?

Vagy legalább az EU miért nem kobozza el ezeket a hajókat?

2016. aug. 26. 17:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem csak te nem érted. Amiket itt mond némely egyemás, kitekerik az igazság nyakát, szerintük az EUs ember az csak tűrjőn, mint a birka. És akkor most figyelj:
2016. szept. 23. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:

Bíró Miklós nevű felhasználó válasza:

Kossuth Rádió ma reggel. Egy magyar kamionost vert össze Franciaországban négy migráns. Szerencséje volt talán, vagy Isten segítsége, hogy egy francia sofőr hívta a mentőket és a rendőrséget. A magyar sofőr most kórházban van ott. Hazudozók! hazudjátok le ezt is.

Más: Sokáig kínzott a gondolat, Hogy képes akkora közönnyel, hidegvérrel levágni egy ember fejét a gyilkos, mint ahogy láthattad te is a TV-ben. (Ezt is lehazudhatod,te már annyira belejöttél a hazudozásba, mellébeszélésbe, hogy élni se tudsz nélküle. Ezért vagyok ilyen engedékeny, kegyes hozzád.)

Aztán megtudtam. az is hitük: akiket megölnek,az majd az ő szolgájuk lesz a paradicsomban.

Ne dumálj közbe! Nem Orbán Viktor mondta ezt nekem,hanem Professzor Doktor Papp Lajos szívsebész orvos.Nem közvetlen találkozás volt, csupán a NET-en tartott előadásaiból tudom. (Hazudd le ezt is! Vigyázz , a NET-en van!)

Ungorkodók! Közöttetek sokan vannak trollkodók, hogy milyen sokba kerül ez a szavazás

Magyarok! Volt idő, mikor a magyar ember vért is adott hazájáért.

Most csupán el kell menni NEM-el szavazni.

NE HAGYJ magamra

2016. szept. 23. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!