Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberális demokrácia az...

A liberális demokrácia az iszlámnak kedvez?

Figyelt kérdés

[link]

A cikkben azt írják, az olasz muzulmánokat összefogó szervezet hisztizik, hogy legalizálják a poligámiát.

Azzal érvelnek mellette, hogy a homoszexuális élettársi kapcsolat is legális és a poligámia ugyanolyan jog, mint az.

Liberális demokrata szemszögből, teljesen igazuk van, jogos a hiszti.

Nem liberális szemszögből viszont, felháborító.

Újabb bizonyíték, hogy a liberalizmus az európai kultúra, európai emberek sírásója.

A poligámiát legalizálni fogják előbb-utóbb.Miért?

Mindenütt vannak olyan politikusok, akik ezt azt megígérnek egy kisebbségnek,mosdatja őket, ha valamit elkövetnek.A politikusok cserébe pedig privilégiumot adnak nekik, például legális,szabad poligámia.

Tehát, hosszútávon a liberális demokrácia rossz.Minden tekintetben rosszul cselekszik.

Túl sok jogot ad a kisebbségeknek.

Az emberi jogokat Franciaországban alkották, talán a sors iróniája vagy Isten büntetése, hogy náluk vannak és lesznek a legtöbb áldozatot számláló terrormerényletek.Melyeket, mind mind bevándorlók követtek el.

Lassan beigazolódik, hogy az emberi jogok, csak az európai emberek szívatására jók.

2016. aug. 9. 20:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem a tettek súlya sok esetben nincs arányban a büntetéssel. A szabadságjog elvétele még kegyes dolog is egy olyan embertől, aki valaki sokkal fontosabb dolgot vett el.

Az elmeháborodottak még rosszabb esetek,mert őket beteg emberként kezeljük, ennek köszönhetően még enyhített büntetést is kapnak.

Nem tudom már hol olvastam/hallottam, hogy akit nem nyilvánítanak épelméjűnek, annak pl. nincs tényleges életfogyt. Nem is tudom, talán 20/40 év maximum. Ha az az idő letelik, szabadon kell engedniük, és csak akkor vihetik vissza, ha megint csinál valamit.

De mondok egy másik dolgot is. Rám támadnak az utcán, bekövetkezik a lehetetlennek tűnő dolog. Megütöm, elveszti az egyensúlyát, beveri a fejét, meghal. Ebben az esetben engem fognak meghurcolni.

Amúgy az nem igaz, hogy a jelenlegi rendszer olyan, amit körülírtam. A büntetőtörvényben többé kevésbé összejön az egyenlő bánásmód. De a többi területen?

Az iskolai felvételen pluszpont jár azért, mert valaki kisebbségi. A külpolitikában számít, hogy valaki honnan származik. Felvételinél miért nem az számít, hogy valaki milyen tanuló? Betelepülésnél miért nem az számít, hogy valaki milyen céllal érkezik, és hogy viselkedik?

2016. aug. 10. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nem tudom már hol olvastam/hallottam, hogy akit nem nyilvánítanak épelméjűnek, annak pl. nincs tényleges életfogyt. Nem is tudom, talán 20/40 év maximum. Ha az az idő letelik, szabadon kell engedniük, és csak akkor vihetik vissza, ha megint csinál valamit."

Kényszergyógykezelést kap, ami legfeljebb 20 év lehet kezdetnek, de meghosszabbítható ha indokolt. Egyébként sem bemondásra megy hanem orvosi vizsgálat alapján, szóval ez nem egy adu ász amit bárki előránthat.

"De mondok egy másik dolgot is. Rám támadnak az utcán, bekövetkezik a lehetetlennek tűnő dolog. Megütöm, elveszti az egyensúlyát, beveri a fejét, meghal. Ebben az esetben engem fognak meghurcolni."

Ez már a bíróságok egyéni balf_szsága, a törvény szerint ha életedre törnek jogod van védekezni.

"Az iskolai felvételen pluszpont jár azért, mert valaki kisebbségi."

Hátrányos helyzetért jár, nem kisebbségért.

"A külpolitikában számít, hogy valaki honnan származik."

? Példa?

"Felvételinél miért nem az számít, hogy valaki milyen tanuló?"

Az számít túlnyomórészt. 200 pont tanulmányi eredményért, 200 pont az érettségiért, és legfeljebb 100 pont lehet különféle egyéb dolgokért, de azok is egyenként csak 40 pont legfeljebb.

" Betelepülésnél miért nem az számít, hogy valaki milyen céllal érkezik, és hogy viselkedik?"

Honnan veszed hogy nem az számít?

2016. aug. 11. 13:11
 13/13 anonim ***** válasza:

21.53.

Kínában a halálraítélteket és nem a politikaiakat használják szervdonornak.

Ezen kívül a kínaiak hite szerint az élet a halállal kezdődik, amikor a lélek megszabadul a testtől; és nem a születéssel, mint nálunk.

Ezen kívül rendben volt, amit írtál, csak éppen a lényeg nem.

2016. aug. 15. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!