Milyen palesztinnak lenni? (videó)
még mielőtt valaki elkezd sírni hogy kurucos link leírom: természetesen flagelték a videót jewtúbról egyből, de beágyazva meg lehet nézni még így is...
Zsido vagy izraeli es egy undorito hazug "ember".Mernenk mi mondani,hogy a holokauszt kepek hamisak...
Erzeketlen barom!!!!!Remelem a palesztinok minnel elöbb igazsagot es szabadsagot kapnak!!!!
Zsido vagyok, izraeli
Az elozonek
A http://www.youtube.com/watch?v=o1Ry-KwBeuA cimen levo film elemzeset a 2:46 elott hagytam abba. Hogy miert pont itt veszett el a turelmem, ime a magyarazat:
Egy baratomhoz mentem, aki egy kozeli faluban lakik. Egy olyan "osvenyen" vezettem, ahol ritkan jarnak zsido kocsik. Egy kanyar utan leallitottak "filmezes van, kicsit varni kell". Nezd meg a kep tetejen az elso varakozo kocsikat latni is lehet. A filmezesnek 10-15 perc mulva vege lett, a gyerekeket megdicsertek, az utat felszabaditottak.
A http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__8.. kerdesre leirtam egy egesz masfele megtortent esetet:
" ha ok (a hamasznyikok) raketakkal lovik a mi varosainkat, es semmifele targyalasra meg csak nem is hajlandoak, akkor nekunk ket lehetosegunk marad: egy ora alatt eltorolni a gazai ovezetet a fold szinerol – ekkor az ott elo osszes civil is aldozatul esik – vagy a mi sracaink veszelyeztetesevel bemenni, es elpusztitani a RAKETA-KILOVOiket, a ROBBANOANYAGaikat es a FEGYVEReiket. Ez haboru, es elofordulnak tevedesek, es szandektalan aldozatok. Pld tudtuk, hogy van egy emeletes haz (nevezzuk A epuletnek), ami tele van fegyverekkel, lejarat van onnan a Hamasz fold alatti alagutrendszerebe, es ott tanyazik egy csomo hamasznyik. Tankokkal korulvettuk a hazat, a parancsnoksagrol pedig telefonaltak minden lakasba, hogy a civilek hagyjak el a hazat, mert fel ora mulva lovunk. (Ez mindig igy van, csak egy gazai telefonkonyv kell hozza, meg nehany arabul tudo katona). Termeszetesen a hazbol kijovoket megvizsgaljak, es a szokni probalo hamasznyikokat letartoztatjak. A felora leteltevel aztan van egy figyelmezteto loves, 10 perc varakozas – es csak azutan a tamadas.
Az adott esetben a hirszerzes azt is jelentette, hogy az egyik szomszed haz (nevezzuk B epuletnek) baloldali, madsodik emeleti lakasaban a Hamasz megfigyeloket helyezett el, akik telefonon jelentik az izraeliek hadmozdulatait.
A korulzarasi ido alatt azonban az egyik tankos arra lett figyelmes, hogy egy harmadik, a C epuletben levo baloldali masodik emeleti lakasban nagy a mozgas. Felmerult a lehetoseg, hogy a hirszerzes tevedett, es a B epulet helyett a C epuletben van a megfigyelo pont. Gyors helyzetelemzes, tanacskozas a parancsnoksaggal. Megszuletett a dontes, hogy a figyelmezteto lovessel egyidoben nem a B, hanem a C epulet masodik emeleti, baloldali lakasat lovik ki.
A lakasban egy teljesen kivulallo, 7 gyerekes csalad lakott, a megfigyelok megiscsak a B epuletben voltak. Amint a tevedes kiderult – keson, a lovesbe 3 kislany belehalt – a humanitasert felelos tiszt (minden harcolo egyseg mellett van egy tiszt, aki a masik oldal civil lakossagaert felelos – ilyen nincs se az amerikaiaknal, se a NNATO-nal, sehol a vilagon) azonnal helikoptereket rendelt, es a csalad tobbi tagjat egy izraeli korhazba szallitottak. "
Ez az eset faj. Nagyon faj.
Propaganda hazugsagon azonban nem erzekenyedem el.
"A world rekordos részre keresek neked bizonyítékot, eddig ezeket találtam, pár perc alatt:
Szöveget legyél már szíves normálisan értelmezni.
Engem a Guinness-es dolog érdekel, mert a hivatalos honlapon erről semmi sincs, amit a videó állít.
Tudod az a különbség kettőnk között, hogy én tudok gondolkodni, te pedig nem. Aki meg tud, az a ti fajtátoknál már egyből zsidó.
" nemvagyok egy erőszakos ember,de ameddig te ilyen nézeteket vallassza remélem 100x olyan kínok közt fogsz élni"
Te tényleg nem vagy erőszakos, gratulálok az értelmi szintedhez.
"mindenki tudja hogy a tömegmédia kinek a kezében van"
Szintén csak gratulálni tudok.
A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:13
eltaláltad. a videó tényeket tartalmaz, amit itt rengeteg linkkel bizonyítottak, illetve én is linkeltem egy oldalt ami a tényeket grafikonon mutatja.
ezek után ne kérd már tőlünk hogy az érvnélküli véleményedet elhiggyük. nálunk a tények a barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!