Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen palesztinnak lenni?...

Milyen palesztinnak lenni? (videó)

Figyelt kérdés

[link]

még mielőtt valaki elkezd sírni hogy kurucos link leírom: természetesen flagelték a videót jewtúbról egyből, de beágyazva meg lehet nézni még így is...

2010. ápr. 18. 17:49
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
ne haragudj, de nem vagyok hajlandó erre mostmár erre válaszolni, gondolom te azt is jobban tudod, hogy miklósi ferike császármetszéssel vagy természetesen úton született, mint az anyja. az a tömény hazugság, és ferdítés amit te leírsz egyszerűen gyomorforgató... [link] a tényekkel vitatkozzál. komolyan amikor az ember találkozik még ha neten keresztül is egy olyan emberrel mint te, aki tényleg zsidó vallás szerint él és léleknélüli állatnak néz mnidenkit aki nem zsidó, legszívesebben kiirtana , igájába hajtana mindenkit... felfordult tőled a gyomrom amikor a kislány feje ott van a porban, akkor gondolom az csak egy bábu nem is igazi, amúgymeg honnan veszem hogy ő arab, ez a palesztin propaganda... mindenki tudja hogy a tömegmédia kinek a kezében van. nemvagyok egy erőszakos ember,de ameddig te ilyen nézeteket vallassza remélem 100x olyan kínok közt fogsz élni és hamar meghalni mnit amit a fajtád nap mnit nap okoz a palesztinoknak
2010. ápr. 18. 20:32
 22/28 anonim ***** válasza:

Zsido vagy izraeli es egy undorito hazug "ember".Mernenk mi mondani,hogy a holokauszt kepek hamisak...

Erzeketlen barom!!!!!Remelem a palesztinok minnel elöbb igazsagot es szabadsagot kapnak!!!!

2010. ápr. 20. 19:36
 23/28 anonim ***** válasza:
54%

Zsido vagyok, izraeli

Az elozonek

A http://www.youtube.com/watch?v=o1Ry-KwBeuA cimen levo film elemzeset a 2:46 elott hagytam abba. Hogy miert pont itt veszett el a turelmem, ime a magyarazat:

Egy baratomhoz mentem, aki egy kozeli faluban lakik. Egy olyan "osvenyen" vezettem, ahol ritkan jarnak zsido kocsik. Egy kanyar utan leallitottak "filmezes van, kicsit varni kell". Nezd meg a kep tetejen az elso varakozo kocsikat latni is lehet. A filmezesnek 10-15 perc mulva vege lett, a gyerekeket megdicsertek, az utat felszabaditottak.

A http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__8.. kerdesre leirtam egy egesz masfele megtortent esetet:

" ha ok (a hamasznyikok) raketakkal lovik a mi varosainkat, es semmifele targyalasra meg csak nem is hajlandoak, akkor nekunk ket lehetosegunk marad: egy ora alatt eltorolni a gazai ovezetet a fold szinerol – ekkor az ott elo osszes civil is aldozatul esik – vagy a mi sracaink veszelyeztetesevel bemenni, es elpusztitani a RAKETA-KILOVOiket, a ROBBANOANYAGaikat es a FEGYVEReiket. Ez haboru, es elofordulnak tevedesek, es szandektalan aldozatok. Pld tudtuk, hogy van egy emeletes haz (nevezzuk A epuletnek), ami tele van fegyverekkel, lejarat van onnan a Hamasz fold alatti alagutrendszerebe, es ott tanyazik egy csomo hamasznyik. Tankokkal korulvettuk a hazat, a parancsnoksagrol pedig telefonaltak minden lakasba, hogy a civilek hagyjak el a hazat, mert fel ora mulva lovunk. (Ez mindig igy van, csak egy gazai telefonkonyv kell hozza, meg nehany arabul tudo katona). Termeszetesen a hazbol kijovoket megvizsgaljak, es a szokni probalo hamasznyikokat letartoztatjak. A felora leteltevel aztan van egy figyelmezteto loves, 10 perc varakozas – es csak azutan a tamadas.

Az adott esetben a hirszerzes azt is jelentette, hogy az egyik szomszed haz (nevezzuk B epuletnek) baloldali, madsodik emeleti lakasaban a Hamasz megfigyeloket helyezett el, akik telefonon jelentik az izraeliek hadmozdulatait.

A korulzarasi ido alatt azonban az egyik tankos arra lett figyelmes, hogy egy harmadik, a C epuletben levo baloldali masodik emeleti lakasban nagy a mozgas. Felmerult a lehetoseg, hogy a hirszerzes tevedett, es a B epulet helyett a C epuletben van a megfigyelo pont. Gyors helyzetelemzes, tanacskozas a parancsnoksaggal. Megszuletett a dontes, hogy a figyelmezteto lovessel egyidoben nem a B, hanem a C epulet masodik emeleti, baloldali lakasat lovik ki.

A lakasban egy teljesen kivulallo, 7 gyerekes csalad lakott, a megfigyelok megiscsak a B epuletben voltak. Amint a tevedes kiderult – keson, a lovesbe 3 kislany belehalt – a humanitasert felelos tiszt (minden harcolo egyseg mellett van egy tiszt, aki a masik oldal civil lakossagaert felelos – ilyen nincs se az amerikaiaknal, se a NNATO-nal, sehol a vilagon) azonnal helikoptereket rendelt, es a csalad tobbi tagjat egy izraeli korhazba szallitottak. "

Ez az eset faj. Nagyon faj.

Propaganda hazugsagon azonban nem erzekenyedem el.

2010. ápr. 22. 17:26
 24/28 anonim ***** válasza:
63%

"A world rekordos részre keresek neked bizonyítékot, eddig ezeket találtam, pár perc alatt:

[link]

[link]

[link]

[link]

Szöveget legyél már szíves normálisan értelmezni.

Engem a Guinness-es dolog érdekel, mert a hivatalos honlapon erről semmi sincs, amit a videó állít.

Tudod az a különbség kettőnk között, hogy én tudok gondolkodni, te pedig nem. Aki meg tud, az a ti fajtátoknál már egyből zsidó.

2010. ápr. 22. 22:19
 25/28 A kérdező kommentje:
szeretném, ha elolvasnátok a cionista hozzászóló írását... vigyázat gyomorforgató
2010. ápr. 27. 20:31
 26/28 anonim ***** válasza:
43%
Látom működik a propaganda gépezet, méghozzá gőzerővel. A háborúkat elítélem természetesen, de ez a videó csak az érem egyik oldalát mutatja be. Tökéletes a félművelt, a világ dolgaihoz mit sem konyító egyéneknek. A videó tele van hazugsággal, elhallgatással vagy csúsztatással, persze nem várom, hogy elhiggyék ezt nekem egy Jobbikos fórumon. Tanulni kéne. Sokat.
2010. ápr. 27. 23:13
 27/28 anonim ***** válasza:
43%

" nemvagyok egy erőszakos ember,de ameddig te ilyen nézeteket vallassza remélem 100x olyan kínok közt fogsz élni"

Te tényleg nem vagy erőszakos, gratulálok az értelmi szintedhez.

"mindenki tudja hogy a tömegmédia kinek a kezében van"

Szintén csak gratulálni tudok.

2010. ápr. 27. 23:26
 28/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:13

eltaláltad. a videó tényeket tartalmaz, amit itt rengeteg linkkel bizonyítottak, illetve én is linkeltem egy oldalt ami a tényeket grafikonon mutatja.

ezek után ne kérd már tőlünk hogy az érvnélküli véleményedet elhiggyük. nálunk a tények a barátok.

2010. ápr. 27. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!