Mostanában miért bántja mindenki a migránsokat?
"én még nem hallottam arról hogy a migránsok munkát kerestek volna.. "
Talán néha át kellene kapcsolni az m1-ről...
"Aki odamegy (EU-s állampolgárként!), az dolgozni akar és nem a mellkasát veri, hogy ide nekem mindent alanyi jogon, mert nekem az jár. Ráadásul nem egy tök más kultúrából érkeznek oda, hálából dzsihádot hirdetve a befogadó ország ellen."
Ez úgy ahogy van hülyeség. Ki mondta hogy nem akarnak dolgozni? Ezt csak a szélsőjobberek terjesztik VAgy te beszéltél egy migránsal aki azt mondta nem akar dolgozni? Nem hiszem. A dzsihád hirdetés szintén a szélssőjobberek agyszüleménye és néhány elmebeteg terroristáé akik elől amugy a migránsok menekülnek.
"A legostobább érvek egyike a migránskérdésben a magyar gazdasági bevándorlókat felhozni példaként."
Célját tekintve egy magyar bevándorló és egy pakisztáni bevándorló között nincs semmi különbség. Mind egy jóbb élet, jobb fizetés reményében mennek nyugatra. A jogi háttere persze más. EU-s országok között szabad a munkaerő vándorlása, amig harmadik országból érkezőknél ez sokkal nehezebb.
Én megértem a te nézetedet és érveidet, de idáig miért nem hallok a bal liberális külföldi médiából jókat a migránsokról? Nem látom a nagy munkavágyukat. Lehetséges hogy rosszul látom és Magyarország és Európa felemelkedése a kötelezőkvóta után lesz. Légyszives mutass ellenpéldákat a média által mutatott szörnyű tettekre...
Mert eddig csak az jön le hogy bivalybasznádból irkálsz és semmit se látsz... ezzel az erővel te beszéltél velük? Te melletted dolgoznak? Munkatársaid? :D
Mire mutassak forrást? Hogy vannak muszlim munkavállalók? Mert ez nyilvánvaló.
A te állításod volt, h nem akarnak dolgozni. Talán te mutass egy forrást, h honnan veszed ezt. Szóval kérnék egy egzakt statisztikát arról, h nem akarnak dolgozni. Nem néhány tucatnyian, hanem legalább a felük, ha már megtetted ezt a kedves általánosítást.
Tökéletes bizonyíték a munkaválalásra:
-Határokon átszöknek, illegálisan bevándorolnak, embercsempészek által
-határokat megtámadják, rálőnek és megdobálják a rendőreinket és katonáinkat...
-gyermekeiket és nőiket élőpajzsként használják a konfliktusoknál
-Templomokat és egyházi és vallásos személyeket támadnak
-Templomok helyére mecseteket akarnak építeni
-Terror támadásokat hajtanak végre, mindenhol balhéznak, vergődnek.
-Elvárják a teljes körű ingyenes ellátást
-Nincsenek papírjaik, adataikat fiktíven diktálják be...
(Minden második arab vagy néger Muhhamad nevű... )
-A legtöbb háborús menekült 20-30 éves közötti férfi....
-Euróval, dolláral és iPhone-okkal a zsebükbe menekülnek a háborúból miközben nekem kajára is alig telik hónap végén :/ Remek!!!
27
Most ahelyett, h alátámasztottad volna a korábbi állításodat, előhúztál a seggedből egy rakás új állítást, amit szintén nem tudsz alátámasztani.
Csak hogy értsd a definíciót:
Igazolás alátámasztása = bebizonyítod, h állításaid az általad bírált csoport nagyobb részére igazak.
Tudod, az általánosítás nem vall túl összetett gondolkodásra.
Képzeld el ismerek nem keresztény embereket is... nincs nagyon bajom velük, de a bevándorlókkal igen... csak ti ne tudtok külömbséget tenni az itt élő muzulmánokkal és a bevándorlókkal...
Egyébként igazat adok neked az én érvemet nem tudtam 100%-ban alá támasztani, de te se tudod a sajátodat, mert ha tudnád rég megtetted volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!