Szerintetek lenne értelme visszacsatolni területeket Mo. -hoz? Vagy egyáltalán lenne rá remény?
Se értelme nem lenne, se ők sem akarnának Magyarországhoz tartozni, ismerve a nyomorult gazdaságunkat és a mindenre hatással lévő erős korrupciót. Már a világ Top 20 legkorruptabb, offshore károsult országai közé tartozunk.
Székelyföld is például csak függetlenedni szeretne Romániától, nem Magyarországhoz tartozni.
A Szlovákiában élők nem akarnak hozzánk tartozni, elértük azt a szintet, hogy Szlovákiában jobban állnak az emberek, mint nálunk....
A vajdaságiak szintén nem akarnak hozzánk tartozni, ugyanúgy nincs munka és ugyanúgy rossz a fizetés náluk, mint nálunk, de ott autonómiát kaptak Szerbiától ( élnek rokonok ott, úgyhogy első kézből tudom ).
A székelyek megoszlanak, nagy részük megelégedne az autonómiával, kis részük Magyarországhoz akar tartozni, még kisebb részük független államot akar.
A Kárpátaljaiak örömmel jönnének hozzánk, náluk sincs munka, náluk is rossz a fizetés, de nálunk legalább nem soroznak. Egyébként pár éve a ruszinok azt mondták Kárpátalján, hogy az ukránok teljesen elnyomják őket, nem is ismerik el őket mint nemzet ( holott Kárpátalja 1,3 milliós lakosságából kb 1 millió fő ruszin ), és felajánlották, hogy ha elismerjük őket mint nemzet és autonómiát kapnak Kárpátalján, elszakadnak Ukrajnától.
"A vajdaságiak szintén nem akarnak hozzánk tartozni, ugyanúgy nincs munka és ugyanúgy rossz a fizetés náluk, mint nálunk, de ott autonómiát kaptak Szerbiától ( élnek rokonok ott, úgyhogy első kézből tudom ). "
Kedves válaszoló én vajdasági vagyok.
Nevetséges amit írtál.
De nem értem az embereket, az az autonómia nem ér semmit.
Az nem a magyar autonómia.
Azt csak adták hogy lenyugodjon a magyar kisebbség, elhitették hogy az baromi sokat ér tényleg.
Vajdaságnak 1tizede magyar csak.
Az autonómia értéke egyenlő a nullával.
Még hogy nem szeretnénk hogy Magyarországhoz csatlakozzunk, nevetséges.
Ugyanannyi a fizetés? Ne röhögtess.
Nálunk a 8 órában dolgozó egyetemet végző emberek nagyon örülnek ha megkapják a 30ezer dinárjukat. Az kb 75ezer ft.
Ha nem élsz itt Szerbiában akkor ne mondj semmit, mert nem tudod addig amíg nem érzed át a helyzet súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!