Mégsem annyira elvetemült kereszténygyilkoló vadállatok a muszlimok?
Már megint a muszlimokról beszélünk, holott az iszlamistákkal mossák össze őket. Jó lenne már az itt kedves egybegyűltek tudtára adni, hogy az iszlamisták a terroristák akik Allah nevére hivatkozva ölik még a muszlimokat is, tehát ők a terroristák nem a muszlimok. (az iszlámból jött ez az elkorcsosult ágazat ezért azonos a hitrendszer)
Ez olyan, hogy pl te eszkimó vagy, betörnek hozzád más eszkimók, és azok rettegésben tartják a fél megyét, akkor ha te valahol megmondod hogy eszkimó vagy akkor lefegyvereznek hogy állj, te szemét, holott neked ártottak legjobban és még te szívsz miattuk....
Ezt írtam, de nem tehetek arról, hogy nem tudsz olvasni és nem érted, hogy mit is írtam. AZ iszlámból jött.
MOndjak valamit? Az iszlámnak kb 60-70 alágazata van, amiből csak egy a helyes. A többi mind más irány, más dolgot tartanak elfogadhatónak, amit a helyes irány messze elutasít. Muszlimnak mondják magukat, mint ahogy te is kereszténynek tartod magad holott abszolút nem vagy az, hanem csak mondjuk római katolikus. Mert ugye valahol Brazília környékén még élnek ős-keresztények, de már a katolikus bőven túlszárnyalta. Én a süket füleknek nem ordibálok ezennel befejeztem és nem reagálok a provokációkra. AZt gondolsz amit akarsz, a döglött kutyát sem érdekli.
Ha már valami alapján meg akarjuk õket ítélni, akkor nézzük meg azt, hogy hogyan bánnak a kilépni vágyókkal! Az említett 60-70 ágazatból mennyinél nem ér fel az öngyilkossággal azt mondani, hogy " a 21. századi tudásanyag mellett az eddigi vallásom összes állítása abszurd nonszensz, holnaptól ateista vagyok"?
Nem mintha a kereszténység más lenne, az is csak azóta cukormázas amióta gyenge, amíg tehette égette az eretnekeket rendesen.
Az iszlam a beke vallasa
Ezt naponta bizonyitjak a bekes, josagos muszlimok
Allah novessze hosszura szakallukat
Kulonosen a noknek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!