Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az Együtt, egy SZDSZ elvű párt?

Az Együtt, egy SZDSZ elvű párt?

Figyelt kérdés

[link]

Naná, hogy utálják a plakátokat.

Hiszen a plakátok, igazából ellenük vannak.Nem a jobboldaliaknak van szükség önigazolásra, hiszen plakátok nélkül is ismerik a migrációban rejző veszélyeket.

Hanem, ezek ellen az SZDSZ elvűek ellen kell.

"Merkellel értünk egyet"

Ez meg mégjobb.

Megis látszik, hogy a támogatottsáuk a béka feneke alatt van.Ami azt jelenti, a nemzetnek kell egy ilyen balliberális párt.

2016. aug. 1. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy én vagyok-e a dinka, de valahogy nem az "Együtt" nevű párttól várom az osztrák életszínvonalat :D
2016. aug. 1. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Ha a jobboldaliaknak nincs szükségük önigazolásra, minek a plakátok?
2016. aug. 1. 13:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem csak az Együtt nevetséges párt, hanem azok is, akik egyáltalán hajlandóak foglalkozni velük.

Én például azzal sem törődöm, hogy léteznek, mert annyira jelentéktelenek és semmisek.

Ti meg olyanok vagytok, mintha egy 5 éves gyerek azzal fenyegetőzne, hogy megver mindenkit és ti, egy nagy rakás 35-40 éves férfiként komoly tanácskozásokat tartanátok arról, hogy lehetne megfékezni a szörnyű, 5 éves fenevadat. :D:D

2016. aug. 1. 13:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha Merkellel értenek egyet akkor inkább keresztény ballerek, nem?
2016. aug. 1. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!