Miért ragaszkodnak ennyire hozzánk a törökök?
Figyelt kérdés
Cod 2-n egy szerveren "^Hungary" volt a nevem, meglátták a törökök, és elkezdték írogatni,hogy: "Turk, Bolgar, Magyar, Kazakh, Ujghur = Turan Empire" "Turkiye - Macaristan brotherhood" Mit tettünk,hogy így "szeretnek" minket?2016. júl. 29. 21:51
21/26 anonim válasza:
"Történelem alatt a valódi történelmet értem, nem azokat a hazugságokat, amiket az iskolában tanítanak."
Értem.. Tehát a gonosz baloldali cionista zsidó hatalom, elhazudtatja a mi dicső történelmünket és rokonságunkat eme csodálatos nemzettel?:D
22/26 anonim válasza:
Akkor jó rokonságot. Remélem ha egyszer rokonlátogatásra kerül sor, akkor ennek az embernek a kebabját is meg fogjátok kóstolni: [link]
23/26 anonim válasza:
Miért, te nem? Csak nem azért, mert egy csúnya, gonosz rasszista vagy? :)
24/26 anonim válasza:
Túl sok Szulejmánt néztetek szerintem.
25/26 anonim válasza:
Én sem értem ezt a nagy tiltakozást, meg azt sem nagyon, amikor valakit a származása miatt szól le valaki vagy akár csak a véleményébe keveri. Sokan ezért tiltakoznak zsigerből a törökök ellen is, mert nagyon divatos nem az egyént elítélni a döntései miatt, hanem inkább elég lesz a puszta származása - az sem számít ha az az ember ezerszer különb életet él mint én. Ha az nem tetszik nekem, akkor igyekszem lenullázni, ez a lényeg. Azért ha belegondol az ember, KÉPTELENSÉG visszavezetni a családfánkat az utolsó emberig. Honnan tudod, hogy a te őseid között nem volt török/cigány/zsidó stb? Én aztán nem vagyok egy nagy idegenkedvelő, mert mindenki maradjon szépen otthon (így vagyok a muszlimokkal is, nem tudok azonosulni velük), de nem tudom megérteni ezt a származás alapján való viselkedést. Egyik formáját sem. Még csak vissza sem tudjuk vezetni. Szart sem tud róla az ember, csak találgatunk. Nekem semmi bajom azzal, ha valaki szeret minket. Csak hagyjanak békén, tiszteljék a szokásainkat. Én is tisztelem másokét. Ha meg testvérek vagyunk, akkor azok vagyunk. Felőlem lehetnek a hupikék törpikék is, az egyént fogom megítélni ha szükség lesz rá. Az meg hogy háborúztunk... Mindenki mindenkivel. Ennyi erővel dobáljunk atombombákat addig, ameddig ki nem halunk. Nem kell ennyire tiltakozni, valahogyan lett az ember, nem? Csak szétszóródtunk, keveredtünk, keveredünk a mai napig is, tetszik vagy sem.
26/26 anonim válasza:
Akkor már inkább a cigányok. Azok legalább helyben vannak és beszélik is a nyelvünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!