Igaz, hogy Bernie Sanders-t nagyrészt nőgyűlölő fehér férfiak, ilyen Elliot Rodger-félék támogatják Amerikában?
Ja és az Elliot Rodger-es lövöldözéssel kapcsolatban:
A lövöldözés után napokban a Twitteren megjelent egy #YesAllWomen hashtag, amiből kiderült, hogy szinte minden nő részesült már a mai világban, az USÁ-ban, olyan bánásmódban egy férfitól, ami nőgyűlöletnek vagy szexizmusnak fogható fel.
#Kérdező:
Most komolyan egy óvodás hülyeségre adsz? MI EZ A NŐ-FÉRFI "ELLENTÉT"!? Ne szórakozz már... A férfiak nem tudnak meg lenne a nők nélkül. A nők pedig a férfiak nélkül nem tudnak meglenni!
A feminizmus pedig egy felsőbbrendűséget hirdető szar kupac! Olyan ,mint a nacionalista és egyéb soviniszta ideológiák ,semmivel sem jobb! Szóval ,könyörgöm miről beszélünk mégis? Ne ragadjunk már azon a szinten ,hogy a fiúk okosak ,míg a lányok lányok ,vagy a lányok finom illatúak ,míg a fiúk büdösek...stb. Ilyeneket én utoljára oviba hallottam és ebbe a kategóriába feministáktól.
"lányok lányok"
*"lányok buták"-at akartam ide ,csak kétszer rakta be.
"csak kétszer rakta be."
Ki rakta be ketszer ?
"787Dreamliner nevű felhasználó válasza:
"csak kétszer rakta be."
Ki rakta be ketszer ?"
Nagy forma vagy! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!