Az angolok miért utálják annyira a lengyel bevándorlókat?
Tudom, hogy a Brexit-szavazásnál is sok angol politikus és aktivista lengyelellenes röplapokkal kampányolt és régebben is létezett Angliában egy ilyen lengyel-ellenesség, csak nem értem, hogy miért.
Európaiként nem sok különbséget látok az angol és a lengyel kultúrában, világnézetben, nem mint mondjuk a közel-keleti bevándorlóknál. Vagy csak annyi a bajuk vele, hogy oda mentek dolgozni?
Tudod ezt úgy hívják, hogy liberális kettős mérce.
Lengyelezni lehet, de cigányozni nem.
Mert a Lengyelek vannak a legtöbben ott, ők mennek legtöbben az Egyesült Királyságba. Ezért.
Tudod még az itthoni jobboldaliak nem fogadják el hogy gazdasági migránsnak megy oda minden EU tagállam állampolgára, addig az ott élők ezt tudják. Sokaknak nem is tetszik.
(Majdnem két évet voltam Brighton-ba kint dolgozni, volt tapasztalatom megismerni a gondolkodásuk.)
Mert a Lengyelek vannak a legtöbben ott, ők mennek legtöbben az Egyesült Királyságba. Ezért."
Azért az kemény, hogy ennyi elég az utálathoz.
Még jó, hogy tombol náluk a multikulti.
Mert ott ők vannak a legtöbben.
A spanyolok meg az olaszok meg a románokat utáljál, mert oda meg azok mentek a legtöbben.
# 5/6 Időpont ma 16:34
Azért jelenleg te erősebben műveled mint a legtöbb brit, csak mondom. :-)
"Azért jelenleg te erősebben műveled mint a legtöbb brit, csak mondom. :-)"
Ezt miből gondolod tetrókám?
mert nálkuk nincs abortusz nincs védekezés
mert olyan ku1va nagy katolikusok
aztán szaporodnak mint a nyulak
a feleslges népeséget meg tarsa el más
a magyarokat is azért utálják mert a sok nincstelen cigány oda megy segélyért
ha az álamok a fogamzás gátlásra költenék a pénzt sttadionok helyet nem lenne ennyi probléma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!