Melyik ország néz szebb jövő elé? Szerbia vagy Románia?
Mi várható ebben a két országban az elkövetkezendő 50 évben kb?
Melyik lesz jobb hely? Mármint élhetésre alkalmasabb.
Csak kíváncsi vagyok.
Szerintem Szerbia.
Nem csökken olyan gyorsan a lakossága mint Romániának, ráadásul Romániában komoly gondot jelent az elcigányosodás is.
"és több eszük is van."
Ez a nap vicce
A románok és az ész:-)
Balkáni nép mind a kettő.
Románia mindíg Románia marad(már ha értitek mire gondolok) így ott jó létre esély sincs:)
Szerbia meg kb 50 évente rendez egy balkáni háborút, ugyhogy nagyon fejlődni ők se tudnak.
Engem inkább az érdekelne hogy mi a kérdés indító rúgója?
Ki akarsz vándorolni, és ez a két ország merült fel mint lehetőség?:-)
Mert ha igan akkor még agyalj a lehetőségeken.
Csak szimplán érdekel ez a 2 ország.
Főleg demográfiailag.
Azt is kérdezhetted volna, hogy Banglades, vagy India, Peru, vagy Mexikó? Szerbia és Románia is ez a színvonal. No és persze Magyarország is. Hisz a posztszovjet térség népeinek nincsen jövője. Múltjuk az van -, de élhető, jobb hely - ahogy fogalmazol - az is csak néhány évtizeden keresztül volt.
Még azt a néhány évtizedet is megtagadták.
"Egy bolgár nő szerint (már nem él 90 es években meghalt. Elég sok jóslata bejött a 85%-a) 2043-ra Európa kalifátus lesz."
Jah meg azt is állította, hogy Csernobil mégegyszer felrobban.
Ilyen hülyeségeknek nem szabad hinni. Mellesleg milyen migránsok? Eddig max 2 millió lógott be Európába, de ez is már annyira a szélsőjobb irányába tolta Európát, hogy csoda. Azt gondolod, Európa nem lenne képes magát teljesen megvédeni? Dehogynem.
Mellesleg épp most olvastam, hogy most már Szerbia is a katonaságot veti be a migrik ellen, hogy ne jöhessenek be Szerbiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!