Ha Párizsban Koránt égetnének, akkor mik lennének a következmények?
jó 12! de nem véletlenül nem világvallás:D
(csak a felülírt változata)
Szóval a muszlim hagyományból nő ki ez az agresszió - még akkor is, ha szó nemes értelmében nem nevezhető hívőnek az ilyen, nem is gyakorolja a vallását
/ érdemes annak is utánagondolni, hogy a kínaiak miért oly csendben osontak a világba- szerintem kommunizmus ide vagy oda, a tradicionális taoista létszemlélet bennük van /
Teljes hülyeségnem tartanám. Azt sem tudom megérteni, hogy egyesek hogy hihetik még mindig azt, hogy az Iszlám vallás erről szólna. Az Iszlám mint vallás éppúgy elítéli az agressziót/terrorizmust mint amennyire a kereszténység mondjuk a pedofíliát.
Nem értem miért olyan könyvet kell elégetni, amelyik épp azt írja, hogy amit a terroristák tesznek az helytelen. Ez olyan mintha én a rossz étterem előtt szakácskönyv égetéssel tiltakoznák.
A mellüket verő muszlimgyűlölő iszlámszakértőknek ezt küldöm:
az iszlám állam szokás szerint magára vállalta. ebből gondoltam,hogy vallásos indíttatása volt a mostani eseménynek.
köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!