Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Párizsban Koránt égetnének,...

Ha Párizsban Koránt égetnének, akkor mik lennének a következmények?

Figyelt kérdés
ha tegyük fel a francia vezetés a novemberi és a mostani terrorcselekményekre úgy reagálna, hogy Párizsban nyilvánosan égetnének el néhány Koránt,akkor vajon mi történne? van esély amúgy ilyen megmozdulásra?
2016. júl. 16. 09:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
6%
Kedves 11, a forrás a Biblia, Mzes harmadik könyve, 20. fejezet, 18. vers. Jó mi?
2016. júl. 16. 11:50
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

jó 12! de nem véletlenül nem világvallás:D

(csak a felülírt változata)

Szóval a muszlim hagyományból nő ki ez az agresszió - még akkor is, ha szó nemes értelmében nem nevezhető hívőnek az ilyen, nem is gyakorolja a vallását

/ érdemes annak is utánagondolni, hogy a kínaiak miért oly csendben osontak a világba- szerintem kommunizmus ide vagy oda, a tradicionális taoista létszemlélet bennük van /

2016. júl. 16. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
15%

Teljes hülyeségnem tartanám. Azt sem tudom megérteni, hogy egyesek hogy hihetik még mindig azt, hogy az Iszlám vallás erről szólna. Az Iszlám mint vallás éppúgy elítéli az agressziót/terrorizmust mint amennyire a kereszténység mondjuk a pedofíliát.

Nem értem miért olyan könyvet kell elégetni, amelyik épp azt írja, hogy amit a terroristák tesznek az helytelen. Ez olyan mintha én a rossz étterem előtt szakácskönyv égetéssel tiltakoznák.

A mellüket verő muszlimgyűlölő iszlámszakértőknek ezt küldöm:

https://www.youtube.com/watch?v=zEnWw_lH4tQ

2016. júl. 16. 12:16
 14/16 A kérdező kommentje:

az iszlám állam szokás szerint magára vállalta. ebből gondoltam,hogy vallásos indíttatása volt a mostani eseménynek.

köszi a válaszokat.

2016. júl. 16. 13:39
 15/16 anonim ***** válasza:
31%
de az "Iszlám" Államnak semmi köze az igazi iszlám valláshoz.
2016. júl. 16. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Érdekesen működik itt a cenzúra! :D
2016. júl. 16. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!