Ha a francia emberjogi szervezetek hatására véget vetettek a "rendkívüli állapotnak" akkor ezek a emberjogi szervezetek támogatni fogják azokat a családokat akiket tönkretett ez a terrorista?
Nem vetettek véget, hanem bejelentették, hogy véget fognak vetni, "ahogy a Tour de France véget ér". Nyilván egyszer véget kell vetni, mivel annak semmi értelme, hogy örökké tart.
De most mégsem vetnek véget, mivel megtörtént ez az eset.
Azt nem értem, hogy jön valami kis emberjogi szervezet, hogy megmondja az adott ország demokratikusan választott kormányának, hogy mit csináljon?
Rég fel kellett volna oszlatni az ilyen szervezeteket, csak pár magukat világmegválótónak gondoló hippiből áll.
# 4
Nem értem a problémádat.
Én sem ismerem a részleteket, de gondolom emberjogi szervezetek aggályosnak tartották, hogy hónapok óta rendkívüli állapot van érvényben, és ezt szóvá tették. Szerinted ez egy demokratikusan működő államban gondot jelent?
Miért kellene feloszlatni ezeket a szervezeteket? Mert neked nem tetszik a tevékenységük? Nekem meg a tiéd nem tetszik, akkor oszlassanak téged fel?
# 9
Ez a te fejedben van így, de nem hibáztatlak, mindenkinek kellhet egy ellenségkép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!