Seshoumaru kérdése:
Anglia kivalt az uniobol?
Figyelt kérdés
Most 23.an szeretnenk a felesegemmel, illetve az anyosommal kiutazni Angliaba,meg 2 honappal ezelott megvettem a jegyeket, es akkor meg nem mutatkozott ilyen problema hogy kivalnanak az Uniobol,ezert most nemigazan ertem hogy mi is a helyzet , egyaltalan nem vagyok othon a politikaban, ezert nem tudom most mi lessz , a felesegem csaladjabol mar tobben kint elnek evek ota, mi is dolgozni szeretnenk kimenni, mert hat lassuk be itthon nem sok esely van a talpraallasra,-Igazabol az lenne a kerdes hogy most akkor mi szugseges a kiutazashoz , szinten eleg a szemelyi igazolvany illetve az utlevel? Vagy kell majd valami mas is?2016. júl. 3. 10:32
1/4 anonim válasza:
Egyenlőre elég még nem idult meg a kiválási folyamat aztán lehet hogy kell útlevél
2/4 anonim válasza:
Majd a következő miniszterelnök allatt kedzik el addig kb őszig vagy jövő év elejéig szerintem lehet menni de utána is elvileg csak éppen lehet hogy útlevéllel. [link]
3/4 anonim válasza:
Az Egyesült Királyság még nem vált ki az unióból. Volt egy népszavazás, amin arról döntöttek, hogy majd ki fognak válni, de az erről szóló tárgyalások még nem kezdődtek meg, vagyis továbbra is az EU tagjai. Ugyanúgy kell oda utazni, mint eddig, a jegyeid továbbra is érvényesek.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valszokat
2016. júl. 4. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!