Ausztria is követheti a brit példát az EU kilépést? Elvileg lesz népszavazás
A magyarok nem a két szép szemükért járhatnak ki dolgozni hanem azért mert szükség van rájuk. Ha majd nem lesz akkor kilépés nélkül is elzavarják őket, mert meg lehet oldani.
A hosszútávú stratégia az volt hogy majd a bevándorlókat teszik be a magyarok helyére csak hát a kedves bevándorlók szívesebben koldulnak a Merkur előtt mint elmenjenek maltert cipelni az építkezésre :)
Márpedig a britek kilépnek az EU-ból mint a szél. Cameron kijelentette, hogy NEM LESZ ÚJ SZAVAZÁS És ÉS NEM FOGJÁK SEMMIBE VENNI A SZAVAZÁS EREDMÉNYÉT. Pedig Cameron bennmaradáspárti volt, de már bejelentette, hogy lemond. Legvalószínűbb utódja Boris Johnson lesz, aki kilépéspárti. A királynő pedig hivatalosan egyik oldalra sem állt, de találgatások szerint Brexit-párti.
2017 március 15-én választás Hollandiában. A legesélyesebb Geert Wilders, aki megígérte,hogy Hollandiában is lesz népszavazás.
A szintén esélyes Le Pen is megígérte Franciaországban.
Ezekben az országokban a fiatalok támogatják a kilépést. Remélem rájuk is azt mondod, hogy ők a jövő.
Ja és még kihagytam 2018-ban Olaszországban a kilépéspárti M5S kerül hatalomra, Ausztriában pedig a kilépéspárti FPÖ, aztán még ott vannak az EU-kritikus V4-ek(csehek, szlovákok, lengyelek, magyarok)és az egyre durvábban EU-ellenes PIGS országok (Portugália, OLaszország, Görögország, Spanyolország + Írország)
Az EU-nak VÉGE!!!
Ja persze, "kilépés hullám" :-D
A brexit kapcsán most minden euroszkeptikus politikus megkaphatja a két perc figyelmet ha fennhangon elkezd népszavazást követelni. Megsúgom, csak ott érdemes foglalkozni a témával ahol parlamenti többségük is van, Ausztria nem ilyen ország, úgyhogy népszavazás sem lesz.
Boris J. ma visszalepett, Eszak Irorszag ugyan kilepesparti volt, de ok nem eroltetik a leszakadast. Skociansk pedig megmondtak, hogy nem kap 2. nepszavazast, ezert haborog, meg mostmar az egesz UK szeretne akadalyozni a kilepesben.
Uk, kilep es egyutt lep ki.
En itt elek, am amiket irtam mind megnezhetitek BBC oldalan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!