Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek jó ötlet a 2....

Szerintetek jó ötlet a 2. vh-s német katonák unokáinak, dédunokáinak bemutatni a náci haláltáborokat?

Figyelt kérdés
Vagy szükség erre? Régebben olvastam, hogy állítólag ezeknek a fiataloknak bemutatják a haláltáborokat és, hogy milyen módszerekkel végeztek a zsidókkal.
2016. jún. 28. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10 "Olyanért, ami a születésed előtt történt, nem lehetsz felelős."

Vallása (kultúrája) válogatja.

A keresztény kultúrkör hamarabb túllép.

De van ahol a vallás hetedíziglen várja el...

2016. jún. 30. 22:29
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: Te ugye egy kicsit gyogyós vagy? Mással nem igazán magyarázhatóak a beírásaid...
2016. jún. 30. 22:52
 13/14 anonim ***** válasza:

#12...

Igen, a főorvos úr kiengedett egy kicsit...

De konkrétan melyik állításommal van a gond?

Az éheztetési politikával, vagy a hetedíziglennel ?

2016. jún. 30. 23:24
 14/14 anonim válasza:

De miért kellene? Nem értem a kérdést sem. Miért csak nekik? Bárki bármikor radikalizálódhat, ha olyan környezetbe kerül. Az én dédpapám is ss katona volt, fogalmam sincs, hogy önként, vagy már a végén kényszerböl; erről nincs információm.

Teljesen elítélem a népcsoportok kiirtását. És nem haragszom a dédapámra, akit sosem ismertem. És ha elmennék és megnéznék egy haláltábort, az sem változtatna semmin.

Szerintem túl sokat rágódunk a múlton, ahelyett hogy előre néznénk. Sajnos a múltat nem lehet meg nem történté tenni. A mai napig léteznek haláltáborok, kényszermunkatáborok pl. Észak-Koreában, és míg a fejlett világ a mai napig azon siránkozik, hogy mi történt 80 évvel ezelőtt becsukja a szemét és nem tesz semmit.

2016. júl. 2. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!