Miért csak Cameront hibáztatja mindenki a BREXIT miatt?
Cameron volt olyan hülye, hogy 19-re húzott lapot, ezzel kinyírva az országát és saját magát, és nagy valószínűséggel a pártját is.
Meg van a UKIP vezetője, Mr. Farage. Farage abból élet évtizedekig, hogy az EU parlamentjébe ült zsíros pénzért, és kritizálta az EU-t, semmi konstruktívat nem mondott, soha, csak szapult, és mindezt az EU pénzén. Hidd el, ő sem akarta, hogy nyerjenek az exitesek, mert ezzel saját magát is elásta.
Majd jött Boris Johnson, aki meglovagolta ez az egészet, és kb. ő került ki ebből győztesen, mert akár ME. is lehet belőle, cserébe kit izgat, hogy kib*szunk az országgal, Európával, más embereket a saját karrieremért. A Brexitesek kampánya egy hatalmas hazugságra és hangulatkeltésen alapult. Hamis számokat közöltek a választókkal...
Miért halad rossz irányba az EU világosíts fel kérlek. Valahogy az az érzésem, hogy te is ilyen politikai kommunikáción/propagandán nevelkedett emberke vagy, aki nem néz utána semminek, csak benyeli a hülye politikusi dumát, és azt ismételgeti.
Tudod milyen érvek voltak a Brexiteseknél a kampány alatt? Van olyan EU-s szabály, hogy lufit (!!), igen jól olvassátok, lufikat jobb minőségű anyagból kell gyártani, és a csomagolást is meg kell erősíteni, hogy ne tudjon hirtelen kipukkanni. Ennek meg a magasabb biztonság a lényege és ennyi.
És ezt úgy tálalták az angoloknak, hogy az EU milyen szemét módon beleszól az angol szuverenitásba, mi akarjuk eldönteni, hogyan gyártsuk a lufit. A sok angol meg benyelte.
Molotov! Te undorító szarzsák baloldali!
A baloldal mindenhol az önimádó, beképzelt, másokon élősködő, önző ember alatti lények oldala.
Köszönöm a válaszokat!
Bár semmi újat nem tudtam meg sajnos:(
Noha megint kisebbségben vagyok a véleményemmel, szerintem az EU vezetőinek kellett volna elsősorban felállniuk (noha megértem persze Cameron lemondását is). Ha megtennék, talán még lehetne az EU-val kezdeni valamit, bár én sajnos nem nézem ki az EU-ból az erőt a megújulásra. Azzal a lengyel állásponttal értek egyet, hogy az alapszerződést is újra kellene tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!