Az EU csődben, és szétverik a menekültek? Valóban?
A "legjobb" érv, amit egy brexitet támogató és annak kifejezetten örülő magyar embertől (ismerős) kaptam.
Idézem, "nehogy már pár idióta mondja meg, kiket rakjanak ide".
Mi az EU elképzelése a menekültkvótával kapcsolatban? (erőszakos kvóta?)
Én nem vagyok semmiféle szélsőség, de látom a gazdasági hátrányokat, amivel járhat, mind európai, mind Egyesült Királyság szintjén. (Skócia és Észak-Írország maradási elképzelésével feloszlathatják az UK-t? Akkor hogy akar Anglia és Wales megmaradni majd?) És valahol remélem, hogy a brexit végül nem valósul meg.
Kicsiny hazánkban mégis miért is örül valaki ennyire ennek a folyamatnak? Vagy ez megint csak egy példája a "Fúj EU"-közösségnek, akik nem foglalkoznak az EU tényleges előnyeivel?
"Vagy ez megint csak egy példája a "Fúj EU"-közösségnek, akik nem foglalkoznak az EU tényleges előnyeivel?"
Pontosan. Csak azt felejtik el ezek az általában igen nagy hazafiak, hogy MAGYARORSZÁGNAK mekkora károkat fog okozni a dolog.
A Brexit kampányban nem nagyon volt szó a menekültekről. Ők a migránsok alatt minket, kelet-európaiakat értenek, akik nem illeszkednek be az angol kultúrába, elveszik a munkát, segélyeken élősködnek és elárasztják az országot.
Ismerős kommunikáció, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!