Nagy-Britannia helyett " Kis-Britannia" lesz? Visszafelé sült el a népszavazás?
Figyelt kérdés
2016. jún. 24. 17:49
11/24 anonim válasza:
Érdekes, én pont úgy tudom, hogy Skócia azért nem lépett ki, mert az EU-ba akartak maradni. Most ez meg kifejezettén arcon csapás nekik.
12/24 anonim válasza:
Ez szép és jó, de hiába lép ki Skócia meg Észak-Írország, ha senki nem ismeri el őket.
Akkor bizony várhatják, hogy valaha is EU tagok lehessenek, Anglia gazdaságilag erős, erősebb, mint Skócia vagy Észak-Írország.
13/24 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen megoldható a dolog:ha nem akarnak országon belüli "feszültségeket", a derék angolok,majd kifizetik a skótoknak,észak-íreknek azokat a támogatásokat,amit azok a kilépéssel elbuknak.Legalább a különbség is csökkeni fog Anglia és a többi tagállam között.
14/24 anonim válasza:
Igazából ez el is várható tőlük,hiszen a skótokat épp azzal "zsarolták",hogy ha függetlenné válnak,búcsút inthetnek az EU-nak.Nem váltak függetlenné és ugyanúgy búcsút inthetnek az EU-nak,akaratuk ellenére,az angoloknak köszönhetően.Szóval,nem tudom mi sül ki a dologból,de lesznek még itt problémák.
15/24 anonim válasza:
Ezért marad egyben Nagy-Britannia.
16/24 anonim válasza:
#15:Igen,feltéve,hogy az angolok,nem lesznek "skótok".
17/24 MolotovPunk válasza:
Szerintem hosszútávon erre Nagy Britannia rá fog fázni nagyon...Sok nagy vállalat kifog vonulni az országból.
Végén tényleg elintézik,hogy Kis Britannia legyen.
Egyébként London,Skócia és Észak-Írország szinte egységesen az EU-ban való maradás mellett voksolt, míg a vidéki Anglia jelentős részben kilépne az EU-ból.
19/24 A kérdező kommentje:
Cameron elkúrtad nem kicsit, de nagyon. Oda lesz a birodalom.
2016. jún. 24. 21:43
20/24 anonim válasza:
Reméljük még van remény:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!