A Britek kilépése milyen hatással lesz majd azokra a Magyarokra, akik a követező években akartak volna kimenni?
Figyelt kérdés
Nos én pl 3 év múlva szerettem volna vègleg kiköltözni, de még csak most kezdtem az egyetemet itthon (amit direkt nem államilag támogatott részen végzek, a pénzt magam kerestem meg rá) Az országba semmi képpen nem szeretnék maradni.2016. jún. 24. 15:00
11/19 anonim válasza:
Én szívesen dolgoznék Magyarországon.
Üdv, egy még Nigériában éhező (és még 5 milliárd, a magyaroknál rosszabbul élő ember).
Azért nézzük csak, meg, hogy Magyarország mennyire fejlett, nem európai, hanem világ viszonylatban:
12/19 anonim válasza:
Na nehogy már 10x annyit keress kinn???
13/19 A kérdező kommentje:
Pont azèrt mert van tehetségem amièrt külföldön sokkal többet fizetnének mint itthon! Majd hülye leszek nem kimenni az első adandó alkalommal! Utolsó : na ès? Neked se voltak jók azok az életkörülmények amiket a szülőhazad adott, te is elmentél onnan! :) innentől kezdve nincs miről beszélni. Amúgy meg aki ezután belekötne abba, hogy "ha igazi magyar vagy akkor maradsz" pont nem érdekel. Ha a kormány is az emberek érdekeit szolgálná, akkor rendesen meg is fizetnék az embereket! De ameddig ez itt nem így megy, senki ne várja tőlem, hogy itt rohadjak, mindaddig amíg máshol ugyan azért a munkáért tisztességesen megfizetnek! :) senkinek nem vagyok/leszek a szolgája, főleg nem ennek a kormánynak!
2016. jún. 24. 16:47
14/19 anonim válasza:
Mert mennyi fizetéssel lennél elégedett?
15/19 anonim válasza:
12-es: de, ahol én dolgozom (sebész vagyok), tízszer annyit keresek, mint otthon. Otthon havi nettó 170 000-rel akarták kiszúrni a szememet, itt havi nettó 5000 eurót keresek.
16/19 anonim válasza:
sebész vagy külföldön és van időd a gyakori kérdésekre? na ezt fordítsd le nekem latinra fordító nélkül francokat vagy te sebész csak egy unatkozó ember mint itt az emberek 70% a
17/19 anonim válasza:
Ja, ez is hihetetlen, hogy errefelé a sebészeknek is ugyanúgy joguk van ahhoz, hogy ne kelljen nekik 0-24-ben dolgozniuk.
18/19 anonim válasza:
Miert akarsz Angol allampolgarsagot? Pont az utobbi idoben vezettek be, hogy a kulfoldieknek megadott allampolgarsag felteteles, a feltetel pedig pont az, hogy a megszerzese utan is Angliaban kell maradni.
Mire kikoltozol Kanadaba, es megpalyaznad az allampolgarsagot, mar regen megint magyar vagy... Talan nem ez a jarhato ut?
En a vizumra szavaznek. A munkaltatod szponzoralhat, es biztos vannak modjai az allampolgarsag megszerzesenek magyarkent is, meg ha nem is olyan egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!