Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Akkor most lőttek az Angliába...

Akkor most lőttek az Angliába költözésnek, ott tanulásnak?

Figyelt kérdés
Vagy valaki magyarázza már el egy politikához nem értő személynek, hogy mik a kilátások a fent említett témában...

2016. jún. 24. 08:29
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%
Van rá esély, hogy nem lesz olyan egyszerű a kiköltözés, mint eddig.
2016. jún. 24. 08:36
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos meg csak talalgatasok vannak szinte, nem igazan tudni. Van 2 evuk targyalni. Jo lenne nekem is tudni, mert itt kezdtem el a jogi egyetemet, es egy evet mar befejeztem...:) diakhitellel persze, mert 6ezer fontom nem volt egy evre.
2016. jún. 24. 08:39
 3/37 A kérdező kommentje:
Hát igen, a 2 évet vágom, csak még sajnos első éves vagyok, szóval 2 éven belül nem tudom megoldani, hogy odamenjek. Utána meg... :(
2016. jún. 24. 08:43
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
" Az elképzelés alapján Nagy-Britannia 2020-ra, a következő brit parlamenti választások idejére honosítaná meg az új bevándorlási mechanizmust. A tervezett kritériumok között szerepel az angol nyelv magas szintű ismeretének megkövetelése, és annak előírása, hogy minden külföldi jelentkezőnek az adott munkakör betöltéséhez szükséges szakképesítése legyen. Ha ez a terv megvalósul, vége az uniós állampolgárok szabad munkavállalásának."
2016. jún. 24. 08:45
 5/37 A kérdező kommentje:
Az angol nyelvvel gond nincs, de a másik jó vicc. Sokszor a saját hazádban sem azt dolgozod, amit tanultál. És ha egyszer felvettek valahova, akkor onnan nem léphetek ki, csak olyan helyre ahova van képesítésem, vagy mi? És mi van az olyan munkákkal amihez nem is lehet meghatározni, hogy konkrétan milyen képzés kell? Vannak olyan munkák amikhez nem is indítanak képzéseket...
2016. jún. 24. 08:50
 6/37 A kérdező kommentje:
És arra szerintetek lehet számítani, hogy az Erasmus megváltozik?
2016. jún. 24. 08:53
 7/37 anonim ***** válasza:
Azt nehezítok meg, hogy kimenjenej at emberek, aki már ott van maradhat
2016. jún. 24. 08:57
 8/37 A kérdező kommentje:
Jó és ha teszem azt légiutaskísérő (most ez csak egy példa) akarok lenni, amihez mondjuk nincs képzés, akkor mi van? xD
2016. jún. 24. 08:58
 9/37 anonim ***** válasza:
73%

7-es, akkor neked nem is tetszik annyira a demokrácia, mi?

A demokráciát nem a bebetonozottan liberális értékrendű EU képviseli.

A liberális gondolkodásban benne van az a paradoxon, hogy leszavazza a nép a demokráciát? Ha nem az EU-ra, vagy a liberális pártokra, hanem a jobboldali pártokra szavaznak? Vagy az EU-ból való kilépésre?

2016. jún. 24. 09:02
 10/37 anonim ***** válasza:
85%

Még az sem egészen biztos, h ténylegesen megvalósul a kilépés. A brexit-párti politikusok azzal hitegettek, h a szabadkereskedelmi egyezményeket (amit az EU egységesen kötött a világ számos országával), majd pár hónap alatt újrakötik a britek, ami ugyebár totál nonszensz. A német-francia szövetség semmiféle engedményt nem fog tenni a briteknek, h a többi ingadozó országnak is azt mutassa: az unión kívüli élet szívás (egyébként tényleg az).

Ráadásul a mostani népszavazás nem kötelező érvényű, csak erős ajánlást jelent.

Aztán ott van Skócia elszakadásának kérdése, Nagy-Britannia felbomlásának lehetősége.

És a pénzpiaci, gazdasági felfordulásról még nem is beszéltem:

[link]

Az angol font 30 éves mélypontra esett néhány óra alatt.

Szerintem most elkezdődnek a tárgyalások, de a végére a mostani brexit mellet szavazók nagy része is meggondolja magát és nem lesz semmi az elszakadásból.

2016. jún. 24. 09:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!