Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Anglia miért akar kilépni az...

Anglia miért akar kilépni az EU-ból?

Figyelt kérdés
Kicsit lemaradtam, és sok lenne utána olvasni...valaki tömören, röviden össze tudná foglalni nekem?

2016. jún. 20. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
én meg arról nem tehetek, hogy noname viccoldalakról tájékozódsz és csont nélkül bekajálod amit ott írnak, meg arról se tehetek hogy nem ismered fel, hogy a migránsok és az európai ember eltérő kultúrális és értékrendbeli különbségei mekkora gebaszt okozhatnak, még ha kevesen is vannak, hogy jaj, a terrorizmusról meg nem is beszélve.
2016. jún. 21. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert rájöttek hogy csak veszik el tőlük a pénzt ami azt jelenti hogy Anglia csak adakozik az EUnak, cserében pedig nem kapnak semmit. A menekültkérdés már a zárszó volt számukra. Valószínű nem akarnak még több pénzt kiadni a menekültáradatra is. Merkelt igyekeznek faképnél hagyni, mondjuk meg is értem.

Pofára fog esni Németország. Szerintem kilép Anglia, meg fogják szavazni.

Magyarország rengeteg uniós támogatást kap, kíváncsi vagyok, vajon ha egyszer Magyarország is úgy határoz hogy kilép az unióból, mekkora összeget kell majd az Uniónak visszafizetni? Mert nem hinném hogy csak úgy hagynának minket is kisétálni.

A magyar gazdaság szinte teljesen az unió által lett felélesztve, úgy ahogy. rengeteg támogatást kap az ország, szerintem baromság volt belépni. Akkor is nemet mondtam mikor kiírták a választást hogy csatlakozzunk e vagy sem. Lesz még ennek böjtje.

2016. jún. 22. 15:18
 13/16 anonim ***** válasza:

"Magyarország rengeteg uniós támogatást kap, kíváncsi vagyok, vajon ha egyszer Magyarország is úgy határoz hogy kilép az unióból, mekkora összeget kell majd az Uniónak visszafizetni?"

Semekkorát. A liberális hazugságokkal ellentétben nem létezik ilyen szabály.

2016. jún. 22. 15:26
 14/16 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki kérlek. Érdekel.
2016. jún. 22. 15:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Mit lehet azon kifejteni, hogy nincs ilyen szabály? :D Az uniós támogatások abból az összegből vannak, amit a tagállamok befizetnek, már csak ezért is értelmetlen lenne visszafizettetni. Ha te, mint adófizető, úgy döntesz, hogy elhagyod az országot, visszafizettetik veled az eddig kapott családi pótlékot, munkanélküli segélyt, az orvosi ellátásaid díját, stb.?
2016. jún. 22. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig ki lehet. Csak akarat kérdése. XD
2016. jún. 22. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!