Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az usaban a feketék vagy a...

Az usaban a feketék vagy a latinok integrálódtak jobban?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

azért ne felejtsük el a latinok nagyrésze egyébként mindig is azon a területen élt illetve ők hoztak létre településeket. Így mondjuk azt mondhatnánk a latinok, mert ők mindig is ott éltek és nem kellett integrálódniuk.

De a latinok borzasztó lusták (sokan még angolul sem beszélnek és még mindig általában alja munkákat végeznek, alulképzettségük okán)így a feketék az élet számos területén előnyben vannak.

2010. ápr. 25. 21:54
 12/14 A kérdező kommentje:

De ha a feketék annyira előnyben vannak akkor hogy lehet az hogy a bűnözők sokkal több köztük?

A latinok 17%-a kerül börtönbe élete során míg a feketék 32%-a. Pedig ők még nyelvi hátránnyal is küzdenek és sokkal iskolázatlanabbak.

Foglalkoztatottsági adatokat nem tudna valaki adni?

2010. ápr. 26. 14:48
 13/14 anonim válasza:
100%

A feketék közt azért több a bűnöző mert nem adnak nekik munkát, és a szülők is úgy nevelik a gyereket, ha úgy se kapsz munkát tanulj meg lopni.Hiába hogy te azt látod a filmeken hogy ők már doktorok, ügyvédek gazdagok stb.

EZ HÜLYESÉG! Csak megnyugtatás képen van minden, hogy pár médiaszereplő fekete.Na meg ha oda születnek már a faterjától örökli a banda tagságot. Belép egy Crip vagy Blood bandába és csumi..én megértem őket.

2011. jan. 2. 17:57
 14/14 anonim válasza:
78%
Na meg azért kerül több a börtönbe, mert ha egy latin elkövet egy büntettet, egy kis pénz ellenében ráfogják egy négerre. Van ott kint rokonom már rég ott él és tudom!
2011. jan. 2. 17:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!