Az orlandói lövöldözés miért fontos és az Elliot Rodger féle ámokfutás miért nem fontos?
2014-ben volt egy sztori, hogy egy 22 éves alacsony, vézna, csufi fiú egy év készülődés után az egyetemén lelőtt-elgázolt 7 embert.
Az egész dolog kiváltó oka az volt, hogy a gyerek nem kellett a nőknek, mert kis gáz alak volt, gyenge adottságokkal.
Tehát egy nagyon fontos probléma hozta elő a vérengzést, mégpedig az, hogy a nyugati nők rettentő mértékben el vannak szállva maguktól. Kicsit rossz lehet USA-ban, ahol még a rusnya, elhanyagolt, elhízott nők is azt gondolják, hogy a világ körülöttük forog. És emiatt a pasik terén is irreálisan magasak az igényeik.
Ezzel a problémával valamiért MÉGSEM foglalkozik senki, hagyják a férfiakat lesüllyedni, pedig a férfiakat kellene védeni, nem pedig a melegeket éltetni.
Gondolom a melegek és a nők sokkal fontosabb eszközök valamilyen magasabb cél elérése érdekében, ezért folyik a csapból is a két téma.
2014-ben sok szó volt róla. Most is, a médiában ugyanannyira sok szó van Christina Grimmieről, és a Standfordi erőszakolóról is(legalábbis interneten, szennylapokat nem olvasok). Emellett pedig, ez az egyik legnagyobb tömeglövöldözés, ami Amerikában volt. 50 ember halt meg, az rengeteg. Sokan az LMBT közösségből halálra vannak rémülve, én nem mertem napokig kimenni rendesen az utcára, mert Magyarország semmivel sem jobb hely. Főleg, hogy elég sok döntő bizonyíték szól amellett, hogy a merénylő maga is meleg volt. Ez még borzalmasabb, mert csak egy bizonyíték, hogy a társadalom gyűlölete és a kitaszítottság hova vezet...
Másrészről pedig, mi a célod a kérdéseddel? Az, hogy kinyilvánítsd azt, hogy támogattad a srácot? Mármint, megértem amikor azt írod, hogy fura hogy a ronda nők összejönnek dögös pasikkal de fordítva nem, mikor ennek főleg pont az ellenkezője igaz. Rengeteg lányt látok, aki átlagos srácokkal összejön. Ez valószínűleg amiatt van, mert az emberek nagy része átlagos kinézetű, emiatt hívják átlagosnak. Az elhízott emberekkel pedig egyáltalán nem jönnek össze olyan sokan, ez csak egy tévhit. Egyébként pedig lehet hogy ezzel egyedül vagyok, de Elliotnak jó fizikai adottságai voltak, a baj ott kezdődött, hogy nem volt kint mind a négy kereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!