Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországban ennyire lehetet...

Németországban ennyire lehetetlen élni?

Figyelt kérdés

Most tért haza egy barátom Németországból és nagyon durva dolgokat mesélt. Elmondta, hogy mindenhol nyüzsögnek a migránsok, a németek vásárolják fel az önvédelmi fegyvereket, minden kaput, ajtót zárnak, megszűnt a biztonság érzetük. Az utcákon, a boltokban mindenhol ez a téma, arról panaszkodnak, hogy félnek, ha bemeri tenni egy migráns a kapujukon a lábát, azonnal lelövik. Naponta rabolnak ki boltokat, lopnak, mindenki félti a tulajdonát és a családját, hozzátartozóját.

Erről miért nem szólnak a hírek?

Azt rebesgetik, hogy kizárólag a multik érdeke a sok migráns az olcsó munkaerő miatt.

Aki a kényszerbetelepítés mellett van, az tényleg ezt akarja? Hogy Magyarországon is féljenek az emberek az utcára menni fegyver nélkül?

2016. jún. 10. 14:16
1 2 3 4
 21/32 MolotovPunk ***** válasza:
94%
Egyébként Magyarországon is sok lepukkant hely van,ahol bűnözés kiemelkedően magas.Nem csak Szabolcs megyében,hanem itt Pesten is.
2016. jún. 10. 16:05
 22/32 anonim ***** válasza:
97%
Jelentem, Münchenben full nyugi van, köze sincs ahhoz az apokaliptikus háborúhoz amit te írsz.
2016. jún. 10. 19:08
 23/32 A kérdező kommentje:
Azért ne essünk túlzásba, miért kell így kifacsarni, amit írtam? Az, hogy az emberek túlnyomó többsége elmondja a véleményét a jelenlegi helyzetről úton útfélen és féltik a családjukat, azért nagyon szánalmas, hogy egyesek azonnal ugranak és vicsorogva bizonygatják a totál ellenkezőjét.
2016. jún. 10. 20:35
 24/32 anonim ***** válasza:
94%
Legalább annyit megemlíthetnél, hogy merre van az úton út félen. Amúgy nem kicsavarták csak levetítették Magyarországra amit mondtál.
2016. jún. 10. 21:06
 25/32 anonim ***** válasza:
63%

# 23/24 Időpont ma 20:35

Nem kell azt kifacsarni, önmagában is elég abszurd.

2016. jún. 10. 21:16
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

"azért nagyon szánalmas, hogy egyesek azonnal ugranak és vicsorogva bizonygatják a totál ellenkezőjét."

Jaja, szerintem is szánalmas, hogy olyanok nyilatkoznak itt az ellenkezőjéről, akiknek is ismerőseik vannak kint vagy maguk is kint élnek. Személy szerint nekem is kint élnek a nagynéném teljes családjával, olyan helyen dolgozik ahol menekültek vannak és mégsem vett semmilyen fegyvert.

Nincs itt semmi szánalmas, csak te leírtad a barátod tapasztalatát, mi leírtuk a saját és ismerőseink tapasztalatát.

Maximum az a szánalmas, hogy mennyire elvárod, hogy minden igaz legyen, amit a barátod tapasztalt.

2016. jún. 10. 21:48
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne beszélj mellé. Egy kvázi polgárháborús helyzetet írtál itt le. Senki sincs biztonságban, mindenki élete veszélyben van, mindent a migránsok elleni kvázi háború határoz meg. Ami totális marhaság. Próbálhatod itt utólag szépítgetni, de sajnos az a helyzet, hogy el tudjuk olvasni az eredeti kérdést.
2016. jún. 10. 22:13
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy oltári nagy hulyeseg. Nem tudom a baratod epeszu-e, de ennek kb a 90%-a nem igaz. En ahol elek, Munchentol 35 km-re az eg vilagon semmit nem erezni a migransokbol, legalabbis negativat nem. Itt baratom a kovetkezo a helyzet:

sok haz korul meg kapu sincs, a gyerekjatekok szanaszet az udvaron, biciklitol kezdve minden, megse lopja el senki. A 6-7-8.. eves gyerekek egyedul csoportokba jarnak iskolaba, nem felti oket senki. a boltokban elvetve latni 1-2 migranst, azokkal sincs probelma. A munkahelyemen is van 3 sziriai, dolgoznak es teljesen normalisak, jofejek.

Szoval a baratod hazudik. Ennyire azert nem veszes a helyzet. Es szerintem nem is lesz.a nemet sem hulye, hogy hagyja a jo eletet feladni nyugi. En nem felek ettol. Nekunk meg mindig jobb itt elni, mint otthon 100ezer nettoert gurizni.

2016. jún. 11. 08:57
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

(facepalm) No ekkora nagy hülyeséget sem olvastam már régen. Pedig én sem vagyok oda azokért, akik csak a lábukat lógatják egész nap és csak a pénzért jönnek ide.

Én már itt élek egy ideje, de a helyzet egyáltalán nem ennyire rossz. Tény, hogy vannak problémák, de nem ilyen mértékűek.

2016. jún. 11. 14:10
 30/32 anonim válasza:
100%

Én is Németországban élek, nem tapasztaltam ilyesmit amiket írsz.

Mondjuk már ott elakadtam mikor azt írod zárják a kapukat. Azokra az 50cm magas kis keritesekre gondolsz amiken általában a kapufeljaroban ajtó sincs?!

Sőt az ellenkezőjét látom. Nálunk is van menekült szálló (10ezer fős faluban), olyat is hallottam, hogy bevándorló családokat hívtak ebédre. Nemrég valamiféle ünnepség volt ennek a szállonak az udvarában a menekültek szerepeltek, táncoltak, énekeltek es rengeteg néző volt.

Abszolút nem vagyok migransparti, nem is az allaspontomat szerettem volna szemléltetni az ügyben, csak a személyes tapasztalataimat!

2016. jún. 12. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!