Németországban ennyire lehetetlen élni?
Most tért haza egy barátom Németországból és nagyon durva dolgokat mesélt. Elmondta, hogy mindenhol nyüzsögnek a migránsok, a németek vásárolják fel az önvédelmi fegyvereket, minden kaput, ajtót zárnak, megszűnt a biztonság érzetük. Az utcákon, a boltokban mindenhol ez a téma, arról panaszkodnak, hogy félnek, ha bemeri tenni egy migráns a kapujukon a lábát, azonnal lelövik. Naponta rabolnak ki boltokat, lopnak, mindenki félti a tulajdonát és a családját, hozzátartozóját.
Erről miért nem szólnak a hírek?
Azt rebesgetik, hogy kizárólag a multik érdeke a sok migráns az olcsó munkaerő miatt.
Aki a kényszerbetelepítés mellett van, az tényleg ezt akarja? Hogy Magyarországon is féljenek az emberek az utcára menni fegyver nélkül?
# 23/24 Időpont ma 20:35
Nem kell azt kifacsarni, önmagában is elég abszurd.
"azért nagyon szánalmas, hogy egyesek azonnal ugranak és vicsorogva bizonygatják a totál ellenkezőjét."
Jaja, szerintem is szánalmas, hogy olyanok nyilatkoznak itt az ellenkezőjéről, akiknek is ismerőseik vannak kint vagy maguk is kint élnek. Személy szerint nekem is kint élnek a nagynéném teljes családjával, olyan helyen dolgozik ahol menekültek vannak és mégsem vett semmilyen fegyvert.
Nincs itt semmi szánalmas, csak te leírtad a barátod tapasztalatát, mi leírtuk a saját és ismerőseink tapasztalatát.
Maximum az a szánalmas, hogy mennyire elvárod, hogy minden igaz legyen, amit a barátod tapasztalt.
Ez egy oltári nagy hulyeseg. Nem tudom a baratod epeszu-e, de ennek kb a 90%-a nem igaz. En ahol elek, Munchentol 35 km-re az eg vilagon semmit nem erezni a migransokbol, legalabbis negativat nem. Itt baratom a kovetkezo a helyzet:
sok haz korul meg kapu sincs, a gyerekjatekok szanaszet az udvaron, biciklitol kezdve minden, megse lopja el senki. A 6-7-8.. eves gyerekek egyedul csoportokba jarnak iskolaba, nem felti oket senki. a boltokban elvetve latni 1-2 migranst, azokkal sincs probelma. A munkahelyemen is van 3 sziriai, dolgoznak es teljesen normalisak, jofejek.
Szoval a baratod hazudik. Ennyire azert nem veszes a helyzet. Es szerintem nem is lesz.a nemet sem hulye, hogy hagyja a jo eletet feladni nyugi. En nem felek ettol. Nekunk meg mindig jobb itt elni, mint otthon 100ezer nettoert gurizni.
(facepalm) No ekkora nagy hülyeséget sem olvastam már régen. Pedig én sem vagyok oda azokért, akik csak a lábukat lógatják egész nap és csak a pénzért jönnek ide.
Én már itt élek egy ideje, de a helyzet egyáltalán nem ennyire rossz. Tény, hogy vannak problémák, de nem ilyen mértékűek.
Én is Németországban élek, nem tapasztaltam ilyesmit amiket írsz.
Mondjuk már ott elakadtam mikor azt írod zárják a kapukat. Azokra az 50cm magas kis keritesekre gondolsz amiken általában a kapufeljaroban ajtó sincs?!
Sőt az ellenkezőjét látom. Nálunk is van menekült szálló (10ezer fős faluban), olyat is hallottam, hogy bevándorló családokat hívtak ebédre. Nemrég valamiféle ünnepség volt ennek a szállonak az udvarában a menekültek szerepeltek, táncoltak, énekeltek es rengeteg néző volt.
Abszolút nem vagyok migransparti, nem is az allaspontomat szerettem volna szemléltetni az ügyben, csak a személyes tapasztalataimat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!