CSAK a terroristák a bűnösök?
Tenap Izraelben egy étteremben gyilkoltak palesztin terroristák.
OK, lehetne mondani, ezek agymosott emberek, a muszlimok többsége azonban elitéli az ilyen gyilkolászást.
A következő képeken Hebronban, a palesztinok ünnepelnek és cukorkát osztogatnak a hir hallatán.
Tényleg csak a terroristák a gyilkosok?
OK. Nem ismertem ezt a nem tudom milyen nyelvű web-lapot.
Ez azonban meg mindig nem változtat a tényen, hogy a palesztinok mások meggyilkolását ünneplik. Ez még a nem tudom milyen nyelvből is kiderül.
Nos, tény, hogy olykor izraeli újságírok is elcsabulnak és régi képeket linkelnek.
DE
Az alábbi cikkekre aligha lehet mondani, hogy izraeli propaganda:
( Utóbbi, mint az oldqal alcíme írja, a hamas katonai szárnyának oldala. Érdekes módon ez egyszrûen tárgyszerü )
A hamas cikke olyan, mint egy gyõzelmi jelentés.
A tárgyilagosság kedvéért: a Wafa és a Ma'an news kifejezetten 'palesztin' oldalak, utóbbit asszem Jordániában szerkesztik, szal ezek teljesen tényszerüen írnak, nem örülnek. VISZONT el sem ítélik.
Az un "Palesztin Nemzeti Hatóság" nagyon kimért hangú nyilatkozatot adott ki, melyben elítéli "az erõszakot", de szót se konkrétan.
Szóval igen, kérdezõ nem csak, sõt nem elsõsorban az elkövetõk felelõsek.
Sajnos, az igazi bûnösöket, mint a hamasz, a fatah vezetõi, nameg jónéhány arab állam vezetõ politiksai - legalább egyelõre - nem lehet lecssukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!