Lehetséges hogy nem is volt 2. világháború? Több alant.
Tehát én 1988-ban születtem, és akkor nem történt semmi a világban, tehát nem éltem 60 éve, így nem láthattam hogy volt-e háború vagy sem... Igaz vannak felvételek stb róla, de azt photoshoppal egyszerűen módosítani lehet ugyebár...
Szerintetek volt háború? Mert én csak a két szememnek hiszek...
Centauri
Tuti hazudnak a nagyszüleid. A zsidók meghárpolták az agyukat és most mindenfélére emlékeznek, ami meg sem történt.
"Én nen látlak ezért nem hiszem, hogy élő ember vagy. Inkább egy új fejlesztésű mesterséges intelligencia."
Hát az lehet, hogy mesterséges, de hogy intelligencia... :-(
Amúgy igazad lehet, kérdező!
Én sem hiszem, hogy valaha is léteztek a sumérok, az egyiptomiak, a rómaiak. Nagy Sanyiról és Napó Leóról már nem is beszélek.
Ugyanis én sem éltem akkor, úgyhogy ezeket nyilván csak az ellenség és a kóbor apácák megtévesztésére találták ki.
Meg azért, hogy a töriórán legyen mivel szívatni a jónépet.
Aha.
És mind egyik nagyszülő véletlenül pont ugyanazt mondja ugye? Meg nyilván csak kamuztak amikor mondták, hogy elhullott lovakat ettek az ostrom alatt.
A néha előkerülő bombákat meg direkt rakták a föld alá 70 évvel ezelőtt ugye?
Ugyanúgy ahogy az elsüllyedt hajóroncsokat is csak úgy random odarakták?
A kérdezőnek van igaza!
Az úgy történt, hogy a világ ÖSSZES nagyszülője egybegyűlt egy plenáris ülésen, és részletesen megbeszélték, hogy ki mit fog hazudni az unokáknak.
A baj csak az, hogy mivel én ott sem voltam jelen, egy szót sem hiszek az egészből.
Kérdező.
Ha nem bánod akkor most én tennék fel egy kérdést.
Tegyük fel, hogy igazad van, és mi tévedünk és a nagyszüleink tényleg összeesküdtek a következő generációk ellen.
Akkor most légy szíves mond el, hogy kinek és mi érdeke fűződhet ahhoz, hogy kitaláljon egy ilyen kamu világháborút, és akkor majd azután is évente dollármilliárdokat költsön a látszat fenntartására?
Ki tenne ilyet és ez mire lenne jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!