Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Lehetséges hogy nem is volt...

Lehetséges hogy nem is volt 2. világháború? Több alant.

Figyelt kérdés

Tehát én 1988-ban születtem, és akkor nem történt semmi a világban, tehát nem éltem 60 éve, így nem láthattam hogy volt-e háború vagy sem... Igaz vannak felvételek stb róla, de azt photoshoppal egyszerűen módosítani lehet ugyebár...

Szerintetek volt háború? Mert én csak a két szememnek hiszek...

2016. jún. 8. 13:35
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%

Centauri

Tuti hazudnak a nagyszüleid. A zsidók meghárpolták az agyukat és most mindenfélére emlékeznek, ami meg sem történt.

2016. jún. 8. 15:02
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

"Én nen látlak ezért nem hiszem, hogy élő ember vagy. Inkább egy új fejlesztésű mesterséges intelligencia."

Hát az lehet, hogy mesterséges, de hogy intelligencia... :-(

Amúgy igazad lehet, kérdező!

Én sem hiszem, hogy valaha is léteztek a sumérok, az egyiptomiak, a rómaiak. Nagy Sanyiról és Napó Leóról már nem is beszélek.

Ugyanis én sem éltem akkor, úgyhogy ezeket nyilván csak az ellenség és a kóbor apácák megtévesztésére találták ki.

Meg azért, hogy a töriórán legyen mivel szívatni a jónépet.

2016. jún. 8. 16:55
 13/38 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon okos fiucska lehetsz. Mondták már? (Csak ezt nem értem, hogy mit modoroskodsz azzal az "alant" szoval?)
2016. jún. 8. 17:14
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
# 6/13 Időpont ma 13:53 nak van igaza, már Platón is megmondta. ( akinek nincs meg: gugli - Platon barlang )
2016. jún. 8. 17:36
 15/38 A kérdező kommentje:
nagyszülők azt mondanak amit akarnak, lehet csak szép meséket akarnak mondani nekünk, az unokáinknak. Egy értelmes intelligenciás ember nem hisz másnak csak magának, az 5 érzékszervének és nem hagyja megtéveszteni magát...
2016. jún. 8. 17:46
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Aha.

És mind egyik nagyszülő véletlenül pont ugyanazt mondja ugye? Meg nyilván csak kamuztak amikor mondták, hogy elhullott lovakat ettek az ostrom alatt.

A néha előkerülő bombákat meg direkt rakták a föld alá 70 évvel ezelőtt ugye?

Ugyanúgy ahogy az elsüllyedt hajóroncsokat is csak úgy random odarakták?

2016. jún. 8. 17:55
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek van igaza!

Az úgy történt, hogy a világ ÖSSZES nagyszülője egybegyűlt egy plenáris ülésen, és részletesen megbeszélték, hogy ki mit fog hazudni az unokáknak.

A baj csak az, hogy mivel én ott sem voltam jelen, egy szót sem hiszek az egészből.

2016. jún. 8. 17:57
 18/38 A kérdező kommentje:
16-os: meg is válaszoltad! igen, oda lehet rakni és ugy beállítani mintha megtörtént volna, egyszerű hollywoodi trükk
2016. jún. 8. 18:57
 19/38 anonim ***** válasza:
80%
Itt mindenki olyan okos, pedig a saját tudatod létezésén kívül semminek nincs tárgyi bizonyítéka. A világot - már ha létezik - a saját tudatodon keresztül tapasztalod meg. Minden más könnyen lehet, hogy csak illúzió. (Az este egy nagymellű szőkével álmodtam. Valósnak tűnt...)
2016. jún. 8. 20:48
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Ha nem bánod akkor most én tennék fel egy kérdést.

Tegyük fel, hogy igazad van, és mi tévedünk és a nagyszüleink tényleg összeesküdtek a következő generációk ellen.

Akkor most légy szíves mond el, hogy kinek és mi érdeke fűződhet ahhoz, hogy kitaláljon egy ilyen kamu világháborút, és akkor majd azután is évente dollármilliárdokat költsön a látszat fenntartására?

Ki tenne ilyet és ez mire lenne jó?

2016. jún. 8. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!