A heves Izrael pártiak ezt hogyan magyarázzák ki?
Sokan a buzgó cionista Izrael pártiak között folyton azzal jönnek, hogy: "Az izraeli hadsereg a világ legmorálisabb hadserege!" meg, hogy "Az IDF mindig csak védi magát, sosem támad senkire!" stb.
Akik ezeket hangoztatják azok mivel magyarázzák a következő esetet:
https://www.youtube.com/watch?v=tvBH671uoDE
(egy izraeli katona fejbelövi a földön fekvő sérült eszméletlen palesztin támadót)
Sokan a cionista oldalon azzal védekeztek, hogy ott volt nála a kés, amit bármikor használhatott volna. De itt kiderül, hogy a kést utólag dobták a holttesthez:
Miért kellene magyarázkodni? Bárhol elõfordul ilyesmi, csak Izraelben kevesebb.
DE ha, akkor bûncselekmény. aamit Izraelben büntetnek. És nem fogadjak el a vádlott, illetve védõjének magyarázkodását, mentegetõzését.
Május 8-án kezdõdött a pere. 20 év fogságnak nézhet elébe - "he could face up to 20 years in prison." - [link] ( Published: 05.09.16, 09:33 )
Amúgy Izraelben terrorcselekménynek nevezik a terrorcselekményt akkor is, ha zsidó követi el:,
Izraeli védelmi miniszter: terrorcselekmény a ciszjordániai gyújtogatás - [link]
Vádat emeltek Izraelben a palesztin család otthonát felgyújtó zsidó terroristák ellen "az izraeli sajtó egyöntetűen "zsidó terroristaként" írja körül" - - [link]
Aki - az elõzõleg meggyilkolt három zsidó gyerek miatt bosszúból - meggyilkolt egy arab tinit, 45 évet kapott ( a 60-ból, amit az ügyész kért ) - [link]
Esetleg mutass hasonlót a "palesztinok" között! Elég egyet. Akár olyat, hogy egy "palesztin" hivatalos elítélt ( "condemn" ), vagy akár csak aggályosnak ( "concern" ) mondott egy terrorgyilkosságot.
# 13/13 Időpont ma 19:34
Muhaha, XXXLoL és én vagyok szélsõséges.
Legalább ekolvasnád, amire reagálsz! ´s megpróbálnád fel is fogni.
Ja, az már sok lenne. Megértem. :)
palesztin tamado-mert egy retkes terrorista volt.
az izraeli katonat nyilvanvalo volt hogy nem flgjak nagyin mrghurcolni mert ha igen akkor senki sem merne mghuzni a ravaszt.
Tortent egy ilyen, nagy dolog haboruban.
Odavissza elofordul. Egy katona cselekvese nem egy orszag szemleletet adja vissza ergo a kerdezo vagy hulye, vagy nyomorultul buta.
A srac most is bortonben ul. Az allamelnokhoz folyamodott kegyelemert. Az allamelnok NEM adta meg a kegyelmet.
Az mas kerdes, hogy en megadtam volna a kegyelmet. Vegtere is gyilkost ol meg, es teljesen hiheto, hogy a katona azt hitte, hogy a terrorista ongyilkos merenyletre keszul. Sokszor csinaljak arab terroristak, hogy ha nem sikerul elsore gyilkolniok, es elfogjak oket, akkor robbano mellenyt inditanak be magukon.
Egyszer teljesen veletlenul az egesz turista csoportommal tanuja voltam egy ilyen esetnek: Hirtelen allt le a busz. Mint kesobb kiderult az elotte hajto katonai dzsip allt meg hirtelen, es jelezte a mi buszunknak, hogy alljon meg. Az orszagut mellett mezo volt, nehany bokorral. Azt lattuk, hogy nehany katona 30-40 meteres tavolsagbol korulkeritett egy embert (o volt a terrorista), es fegyvert fognak ra. Vagy jo 15 perces szobeli huzavona volt, ami a tiszt es a terrorista kozott zajlott. A tiszt azt a parancsot adta a pasasnak, hogy vetkozzon le, az meg sirdogalt, hogy eltorott a laba, es nem tud. Kerte, hogy jojjenek oda hozza, es tegyek sinbe. Folemelte a kezet is, en igazan megsajnaltam szegenyt, es nem ertettem, hogy a tiszt minek eroszakoskodik, hogy le az inget is, meg le a nadragot is. Vegul a tiszt azt mondta, hogy ha nem veszi le a nadragot, akkor lo 1-2-... A pasas levette a nadragot. Alsogatyaban allt ott - de milyenben! Zsebek voltak ravarrva, huzalok mentek a zsebek kozott, amik meg voltak tomve. Azert akarta, hogy menjenek kozel hozza. Akkor mar nem vitatkozott, levette az alsogatyat is, es ugy ment meztelenul a tiszt fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!