Úgy igazából mi az EU célja? Mi célból létezik?
"Én egy szóval nem mondtam, hogy nincs minimálbér(ami egyébként kint is arra elég, hogy ne dögölj éhen).
Én azt mondom, hogy a magyar olcsóbban dolgozik, egy német nem mosná a szart 1000 euróért. "
Nem, nem csak arra elég, több munkatársam akik bennszülöttek, csinálják ugyan azt a munkát ugyan azért a pénzért. Ez nem nyert.
Jó, van egy-két lúzer.
De a többség nem foglalkozik ilyenekkel.
Ha annyira foglalkozna, akkor nem lennének rászorulva.
"Na ez a hivatalos mese.
Valójában unták a nagyhatalmak, hogy holmi vámot meg egyéb dolgokat kell fizetni, plusz az is tekerte a csőrüket, hogy ilyen magasak a bérek, valahonnan kellett az olcsó munkaerő, aki szarért-húgyért dolgozik.
Felismerték, hogy kelet felé kell nyitni, mert akkor nem kell vámot fizetni meg majd maguktól jönnek az emberek olcsó munkaerőnek.
Ennyi."
Na ez 100% baromság.
Az Európai Unió elődje még az 50-es években jött létre, amikor még szóba se került a "keleti blokk" felbomlása meg az olcsó keleti munkaerő.
Az EU maga az alfa meg az omega, ott van mindenhol és mindig!!
A magyar emberek neki köszönhetik, hogy bejöhettek a kertek alatt a Kárpát medencébe, itt az Eu nélkül még mindig szar se lenne!
A magyarok tegyék össze a két kezüket, hogy az EU maga a jóság, a fenti hatalom e világi megtestesülése!
Ez nem vitás!
Orbán Viktor meg el akarja herdálni, holott az eu maga a szntháromság, beleértve minden vallást meg azt a büdös mocskos qurvaistent is az égből.
Most mondjon el mindenki 3 ki vagy az Euban imát!
Ámen vagyis E-U!
Látom itt sokan vannak a két végleten. Az EU célja nem a béke, szeretet, szolidaritás, de nem is a kizsákmányolás, gyarmatosítás.
Alapvetően egy gazdasági unióról, közös piacról van szó, a cél a tőke, a munkaerő, az áruk és szolgáltatások szabad áramlása, illetve ezt támogatandó a szabályozások, politika összehangolása. Ebből persze következik, hogy az erős piaci szereplők kiszorítják, eltiporják a gyengébbeket, de ez a kapitalizmusból következik, országon, tagállamokon belül is így működik a piac.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!