Csaltak az osztrák választásokon?
A belügyminisztérium honlapján valahol 146,9%-os volt a részvétel, ami eléggé érdekes. Csak megjegyzem: amikor a krími népszavazáson volt ilyen, akkor mindenki azonnal csalást ordított...
"Azért az vlhogy fura volt, h annyian kértek levélszavazást "
Miért fura, hiszen az USA-ban több, mint 700 ezren, Németországban kröülbelül 345 ezren, Kanadában majd nem 200 ezer osztrák él, akik a külképviseleten adhatják le a szavazatukat.
Például nálunk 2014-es országgyűlési választásokkor 128 429 levélszavaz érkezett.
Nem tudom, de jót röhögtem a sok díszliberálison amikor azt nyekeregték, hogy "az osztrákok így nem kérnek a szélsőségből, úgy nem", közben szinte hajszálon múlt az egész. Szóval nem lehet kizárni ezt sem! :D
Tehát ha jól emlékszem a %-okra a választók azokra erre szavazott a másik fele a sötétzöldekre.
Azért az várható volt, hogy a levélben szavazók nagy része nem a szélsőjobbra szavaz (azok általában jobban mozgósítottak és személyesen mennek szavazni).
Szoros és érdekes választás volt, jól látni hogy a menekültválság miatt Európa radikalizálódik.
# 22/23 Időpont tegnap 21:56
Nekem ez a fotelnáci nyivákolás jobban tetszik :-D A kérdező kezd el szánalmasozni, miután hoz egy el nem olvasott statisztikát. Gondolom németül nem tud, csak az arab számokat ismeri. :-D
""Ettől függetlenül még nem kizárt, hogy az FPÖ megfellebbezi az eredményt, de erről csak kedden döntenek. Viszont jelezték, hogy csak akkor lépnek, ha visszásságokat tapasztalnak."
--> Vagyis eddig nem tapasztaltak visszásságot.
Szóval tényleg nem értem miért erőlködsz, ha még a kedvenced is elismerte, h vesztett. Nem érzed, h csak magadat égeted?"
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!