Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csaltak az osztrák választásokon?

Csaltak az osztrák választásokon?

Figyelt kérdés

[link]

A belügyminisztérium honlapján valahol 146,9%-os volt a részvétel, ami eléggé érdekes. Csak megjegyzem: amikor a krími népszavazáson volt ilyen, akkor mindenki azonnal csalást ordított...

2016. máj. 25. 07:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

"Azért az vlhogy fura volt, h annyian kértek levélszavazást "

Miért fura, hiszen az USA-ban több, mint 700 ezren, Németországban kröülbelül 345 ezren, Kanadában majd nem 200 ezer osztrák él, akik a külképviseleten adhatják le a szavazatukat.

Például nálunk 2014-es országgyűlési választásokkor 128 429 levélszavaz érkezett.

2016. máj. 25. 16:34
 22/26 anonim ***** válasza:
14%

Nem tudom, de jót röhögtem a sok díszliberálison amikor azt nyekeregték, hogy "az osztrákok így nem kérnek a szélsőségből, úgy nem", közben szinte hajszálon múlt az egész. Szóval nem lehet kizárni ezt sem! :D

Tehát ha jól emlékszem a %-okra a választók azokra erre szavazott a másik fele a sötétzöldekre.

2016. máj. 25. 21:56
 23/26 anonim ***** válasza:

Azért az várható volt, hogy a levélben szavazók nagy része nem a szélsőjobbra szavaz (azok általában jobban mozgósítottak és személyesen mennek szavazni).

Szoros és érdekes választás volt, jól látni hogy a menekültválság miatt Európa radikalizálódik.

2016. máj. 25. 22:38
 24/26 anonim ***** válasza:

# 22/23 Időpont tegnap 21:56

Nekem ez a fotelnáci nyivákolás jobban tetszik :-D A kérdező kezd el szánalmasozni, miután hoz egy el nem olvasott statisztikát. Gondolom németül nem tud, csak az arab számokat ismeri. :-D

2016. máj. 26. 20:13
 25/26 A kérdező kommentje:

""Ettől függetlenül még nem kizárt, hogy az FPÖ megfellebbezi az eredményt, de erről csak kedden döntenek. Viszont jelezték, hogy csak akkor lépnek, ha visszásságokat tapasztalnak."

--> Vagyis eddig nem tapasztaltak visszásságot.

Szóval tényleg nem értem miért erőlködsz, ha még a kedvenced is elismerte, h vesztett. Nem érzed, h csak magadat égeted?"

[link]

;)

2016. jún. 9. 10:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam valahol hogy feljelentést tesznek csalás miatt az FPÖsök
2016. jún. 9. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!