Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A megvalósult összeesküvés...

A megvalósult összeesküvés elméletek miatt nem realizálódik a kép azokban akik nem hittek benne?

Figyelt kérdés

Az amerikaiak lehallgatták a polgáraikat. A foglyokat kínozták. Emberkísérleteket végeztek az egész hidegháborúban méghozzá civil feketéken.

Khadafi pénzelte shárközi kampányát. A törökök veszik az olajat az isis től. Az eu lényege hogy megszűntesse a nemzetállamokat helyette európai egyesült államokat csináljon. A dollárt egy magánbank a fed nyomtatja. Fedezete nem létezik csak a hitelkölcsönző ad neki amit kamatra kell visszafizetnie ami nincs ezért van infláció.

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 21. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Leírtad pepitában amit írtam."

Azért látok benne árnyalatos különbséget. Vagy szerinted akkor mi lehetne egy nemzetközileg használt fizető és mérőeszköz fedezete, amihez nincs köze csak egy országnak?

2016. máj. 21. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért látok benne árnyalatos különbséget. Vagy szerinted akkor mi lehetne egy nemzetközileg használt fizető és mérőeszköz fedezete, amihez nincs köze csak egy országnak?

Bizalom?

2016. máj. 21. 15:52
 13/19 A kérdező kommentje:
Csakhogy ez például a gyémántnál ami szén látszik mennyire egy marhaság. Viszont amerika hegemóniája erre épül mert a világ adja neki a nyersanyagot meg a bizalmat. Ennek ellenére beleszól az árfolyamingásokba olyanoknál akik elfogadják a dollárt leértékel vagy katonailag fenyeget vagy a fontot támadja. A kubaiaknak is azért volt az a válaszuk hogy nem fogadnak el dollárt mert ez a legnagyobb dolog ami miatt vannak egyálltalán hatalmon. Mondjuk a kínai tartozást nem tudnák kifizetni önerőből.
2016. máj. 21. 15:54
 14/19 anonim ***** válasza:

"Viszont amerika hegemóniája erre épül mert a világ adja neki a nyersanyagot meg a bizalmat. Ennek ellenére beleszól az árfolyamingásokba olyanoknál akik elfogadják a dollárt leértékel vagy katonailag fenyeget vagy a fontot támadja."

Ez így van, de én azt hittem magával a gazdasági módszerrel van bajod ahogyan egyáltalán létezik a pénzünk, nem pedig az USA egyoldalú érdekeivel.

Az előbbire csak annyit tudok mondani, hogy változtatni nem fogunk tudni rajta, nincs jobb megoldás amit ismerek, utóbbit pedig én is megsiratom, de amolyan történelmi jelenségként fogom fel.

2016. máj. 21. 15:59
 15/19 A kérdező kommentje:
Hát zavar ez a működés.
2016. máj. 21. 16:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Jobb az lenne ha visszatérnénk a 60 40 arányra
2016. máj. 21. 16:03
 17/19 anonim ***** válasza:
A 97 - 3 sem stimmel szerintem...Amerikában van a világ legnagyobb aranykészlet már csak azért is.
2016. máj. 21. 16:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Viszont a banki alaptartalék jogilag ennyi legalábbis itthon.
2016. máj. 21. 16:12
 19/19 A kérdező kommentje:
Az sem fedezi bőven nem. Meg ha az aranyalap számítana vagy a kőolaj akkor a rubel nagxon sokat érne mert nost vettek az oroszok több száz tonna aranyat meg televannak olajjal viszont a tőzsde dollárral számol politikailag értékel. Mondjuk a görögöknek mázlijuk volt hogy euro van nálluk mert különben végük szinte
2016. máj. 21. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!