Van rá esély, hogy az EU a közeljövőben felbomlik?
Annak, hogy a közeljövőben vége szakad-e a jelenlegi együttműködésnek, nehéz megmondani. A brit kilépési népszavazáson -amiről mint utóbb kiderült eredetileg csak egy blöff volt, ami mostanra kezd önálló életet élni és Cameron ellen fordulni- ha a kilépesttámogatók nyernek, nos annak már rövid távon is komoly következményei lehetnek. Például pont mi magyarok vagy épp lengyelek csúnyán megjárhatják, ha a britek kilépnek és hazazavarják a magyar munkavállalók közül az értéktelenebbeket.
Én tartok tőle, hogy a britek bedöntik az EU-t, a széteső űrbe meg benyomul gazdaságilag az USA, nyugatra míg Oroszország a keleti részre.
Én pesszimista vagyok, nekünk magyaroknak nagyon fontos lenne, hogy az EU egy független és erős szervezet maradjon, mert az alternatívák sokkal rosszabbak!
Nem zárható ki.
A válság meg a mostani bevándorlás krízis miatt bizony nagyon recseg az egész.
"ha már hullik a vakolat, nem kéne megvárni míg ránk dől a ház."
Milyen igaz! Csak a gond az, hogy mi nem lakók vagyunk ebben a házban, hanem az egyik gerenda. Szóval ha dől a fal mi is együtt dőlünk vele együtt.
"Én nem tudom, de ha már hullik a vakolat, nem kéne megvárni míg ránk dől a ház."
Imádnivaló, hogy mekkora orbitális aránytévesztésben él minden magát nagyon okosnak gondoló kommentelő.
A helyet, ahol hullik a vakolat és ahol az utóbbi 7 évben gyakorlatban 0 gazdasági növekedés lett volna a külföldről kapott alamizsnából 90-95%-ban szponzorált állami beruházások nélkül, nos ezt a szép helyet Magyarországnak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!