Hogy halad az Új Világrend kiépítése?
Mellesleg, lehet, hogy azt fogjátok hinni, hogy kamuzok, de nem.
Szóval én sokszor szoktam álmodni a politikával kapcsolatos dolgokkal és a jövővel kapcsolatban (meg úgy általában mindenfélével, de ezt most hagyjuk mert nem ide való).
(a múltkor amúgy én álmodtam Kim Dzsongunról és Dr. Basshar al-Assad elnök úrról is)
Pár hete azt álmodtam, hogy alapítottam egy pártot és politikus lettem. Elkezdem szórólapokat gyártani. A szórólapok kicsit hasonlítottak Arizona állam zászlójához. De ennek a közepén egy háromszög volt benne egy szemmel.
Boldog boldogtalannak odaadtam a szórólapot és azt mondtam mindenkinek, hogy: "We must create a New World Order". Amikor ezt kimondtam, annyira jól hangzott mintha tévéből beszéltem volna. Valami miatt népszerű kezdtem lenni. Még a volt középsulim udvarában is osztogattam a szórólapokat.
De később valakikkel titokban konzultáltam, hogy ez csak álca és valójában én egészen más vagyok. Valami még ennél sötétebb.
Valami olyasmit mondtak az álmomban, hogy: "Erről ne szólj senkinek ha felébredtél, mert veled nagy terveink vannak."
Ez volt az egyik álmom az Új Világrendről. (volt egy régebbi is, de azt csak ha külön kéritek írom le).
====
Komolyabbra fordítva a szót:
Tudom is, hogy hogyan lesz bevezetve az Új Világrend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!