Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszországban tényleg vannak...

Oroszországban tényleg vannak olyan bűnszervezetek, amik melegekre vadásznak és a rendőrség nem tesz ellenük semmit?

Figyelt kérdés
2016. máj. 15. 18:26
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%

Ezek nem bűnszervezetek, se nem verőlegények, hanem látens homokos molesztálók, ha ugyanarra gondolunk. Levetkőztetik a meleg fiatalokat, aztán ölelgetik meg "alázzák" őket, míg a másik filmez. Ilyenért egyes homo társkeresőn direkt hirdetnek...

Persze mivel itt a fiatal akarata ellen történik, ezért bűncselekmény.

2016. máj. 15. 20:52
 12/30 A kérdező kommentje:

Ha nem történik erőszak,akkor is megalázó dolog,senkinek nincs joga téged lefilmezni,a meztelenre vetkőztetést pedig szexuális zaklatást kieríti,amiért börtönbüntetés járna.

És ez az erkölcs számukra,ez lenne a példa,idegen embereket zaklatni,megalázni emberi méltóságukban?

Tök mindegy,hogy látens vagy náci vagy mi,akkoris szociopata.

2016. máj. 15. 20:58
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
Ezen akkor sem tudsz mást csinálni, mint szörnyülködni. De tulajdonképpen nem is értem, hogy mit vársz, amikor az előző válaszok is jól mutatják, hogy a világ ezen a részén ezért még taps is jár.
2016. máj. 15. 21:01
 14/30 anonim ***** válasza:
30%

Szalmabábot boxoltok.

Ilyen szervezetek nincsenek. Kitaláció.

2016. máj. 16. 11:20
 15/30 anonim ***** válasza:
50%

Sajnos vannak, előző.

Kérdező: nincs sok értelme itt győzködni a másként gondolkodókat. Mindegy mennyi érv hangzik el az elfogadás mellett, nekik akkor is problémájuk van vele, pár ilyen topicot már végigolvastam.

2016. máj. 16. 14:47
 16/30 anonim ***** válasza:
47%

Kérdező:

"nincs sok értelme itt győzködni a másként gondolkodókat."

Miért is kéne? Mindenkinek joga van a véleményéhez, nem?

Miért nem tolerálod?

"Mindegy mennyi érv hangzik el az elfogadás mellett, nekik akkor is problémájuk van vele"

Hát basszus, épp ez az. Hogy a túróba nem lehet épp ésszel felfogni, hogy a nemi irányultság gusztus kérdése.

Ha egy homoszexuális azt mondja, hogy "brrr, undorodok a meztelen női testtől" stb., az tök rendben van, de ha egy férfi mondja, hogy "brrr, undorítónak tartom, ha két meztelen férfi tapogatja egymást", akkor már azonnal megy a homofóbozás.

Erre mondják, hogy kettős mérce.

Akárhány érvet hozol a mellett, hogy milyen finom a spenót, a gyerek attól még undorodni fog tőle.

Nincs az az érv, hogy én megegyek egy élő polipot, mint azt a koreaiak teszik.

És nem azért, mert utálom a koreaiakat, hanem mert nem szeretem a polipot.

Teccik érteni?

2016. máj. 16. 18:44
 17/30 anonim ***** válasza:
66%
És hogy függ össze a polip meg a homoszexualitás? Te megversz az utcán egy polipot, mert undorodsz tőle?
2016. máj. 16. 19:05
 18/30 anonim ***** válasza:
64%

"Miért is kéne? Mindenkinek joga van a véleményéhez, nem?

Miért nem tolerálod?"

Jogod van a véleményedhez, csak kevés esélyt látok rá, hogy megértsd a másként gondolkodókat.

"Ha egy homoszexuális azt mondja, hogy "brrr, undorodok a meztelen női testtől" stb., az tök rendben van, de ha egy férfi mondja, hogy "brrr, undorítónak tartom, ha két meztelen férfi tapogatja egymást", akkor már azonnal megy a homofóbozás.

Erre mondják, hogy kettős mérce."

Jogod van undorodni, de szerintem nem fair, hogy ahhoz is formálod a jogod, hogy megtiltsd a másiknak, hogy azt szeressen, amit akar (ugye, egyik homoszexuális sem tiltja neked, hogy a barátnődet taperold?). Ráadásul az alapkérdés nem azokról a homofóbokról szólt, akiknek pusztán a másság elfogadásával van bajuk, hanem azokról, akik bűnszervezetbe verődve hamis profilokat hoznak létre, online ismerkednek, majd fizikálisan bántanak és aláznak homoszexuálisokat.

Képzeld el fordított felállásban: megismerkedsz a randivonalon egy - kép alapján - csinosnak tűnő hölggyel, beszélgettek párszor, majd amikor személyesen találkoztok akkor 4-5 bőrszerkós nagy darab homoszexuális vár téged, hogy jól tanító szándékkal összeverjen, felvegye videóra, majd közösségi oldalakon levetítse, hogy milyen gyökerek a heterók. Szerinted nem kéne ilyen súlyos bűncselekmény esetén hatékonyabban fellépni?

"Akárhány érvet hozol a mellett, hogy milyen finom a spenót, a gyerek attól még undorodni fog tőle.

Nincs az az érv, hogy én megegyek egy élő polipot, mint azt a koreaiak teszik.

És nem azért, mert utálom a koreaiakat, hanem mert nem szeretem a polipot."

Akkor ne egyél polipot, a gyerek meg ne egyen spenótot. De ne is próbáld megtiltani a koreaiaknak, hogy azt egyék, vagy azoknak a gyerekeknek akik kivételesen szeretik a spenótot - a fiam pl ilyen - hagy legyen már az az ebédjük.

Az elfogadás mellett nem azt értem, hogy te is legyél homoszexuális, csak azt, hogy értsd meg, hogy másnak joga van másokat szeretni vagy másképp élni az életét, és emiatt nem kellene őket megbélyegezni (mint ahogy téged se kényszerít arra senki, hogy márpedig megedd a polipot, és nem is tiltja senki, hogy csülköspacalt ebédeljél - még akkor sem ha az illető speciel gusztustalannak tartja azt).

2016. máj. 16. 19:33
 19/30 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem félreértettél. Én is elítélem, ha valakit mássága miatt fizikailag bántalmaznak, egy szóval nem mondtam, hogy helyeslem, vagy hogy bármit is tiltanék. Virágozzék minden virág, csak ne legyen kötelező.

Sajnos van egy roppant visszataszítóé és egyre inkább nyomuló propaganda, ami nem hagy választási lehetőséget.

Tudomásul kell venni, hogy vannak, akik viszolyognak az azonos neműek testi kapcsolatától és nem kell megbélyegezni őket.

Én pedig azt láttam egy játékfilmben, hogy elborult elméjű homó pár járta éjjel az utcát fegyverrel a zsebben, és random beugrottak járókelők elé és elkezdtek smárolni és tapperolni egymást. Aki azt mondta, hogy fújj, arra ráfogták a fegyvert, hogy homofób és ezért halált érdemel.

Remélem nem jön el az idő, amikor ez ténylegesen előfordul.

Nem lehet erőszakkal kikényszeríteni az emberekből, hogy egy ételt, nemi identitást szeressenek.

Ez hazugsághoz, diktatúrához vezet.

Be kéne fejezni az esztelen homofóbozást.

Nem azért lesz valaki hetero, hogy bosszantsa a homoszexuálisokat és gondolom ez fordítva is igaz.

2016. máj. 16. 22:26
 20/30 anonim ***** válasza:
Akkor valamit tényleg félreértettem, elnézést kérek.
2016. máj. 16. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!