A grafingi támadás mitől nem vallási alapon történt?
Aznap reggel egy német független rádió még azt mondta be, hogy Allah Akbar felkiáltással támadott, és azt mondta hogy a hitetleneknek meg kell halni.
1 nappal később már minden vallási alapot kizártak, és közzé tettek egy kitakart arcú figurát németesen hangzó névvel, hogy ő a tettes és zavarodott.
Persze a jobbos sajtó mindjárt felkapta a témát, és közzé tett egy törökösen hangzó nevet.
Viszont kitakarás nélküli képet érdekes módon sehol Sem lehet találni emberünkről. (nem úgy mint tavaly egy kislány gyilkosainál mindenkiét tudták közölni)
Szóval ki szeint mi lehet az igazság? És miért is nem vallási, ha akárki is vallásra hivatkozva támad?
A Paul H. mióta törökösen hangzó név? Német (etnikailag is), elmebeteg és drogfüggő.
Azt, hogy Allah akbarozott összesen egy szemtanú állította és a többi nem támasztotta alá.
Nem 1 nappal később, hanem a támadás után pár órával már közzétették a Paul H. nevet és a többi adatot (nem a média, hanem a rendőrség), ezt a Rasik Yousef hülyeséget viszont tőled hallom először.
Talán ne gondold a kurucinfó német megfelelőit ugyanolyan hitelesnek, mint a Die Weltet.
Senki Sem mondta hogy hiteles lenne. De érdekes módon sehol semmi sincs az emberről. Pl. Lubitzról mindjárt Volt kép a repülőkatasztrófa után.
Itt egy cikk a spiegeltől hogy a jobboldaliak miket írnak:
Innen az infó, nem olvasom a kuruc megfelelőit.
Én nem szídtam a kanyádat.
"És miért is nem vallási, ha akárki is vallásra hivatkozva támad?"
mert ismereteink szerint semmi kapcsolata nem volt az adott vallással. nem tért át, nem járt mecsetbe stb.
John Hinckley anno azért akarta lelőni Ronald Reagant, mert ezzel akart imponálni Jodie Fosternek. akkor erről most Jodie Foster tehet?
egy elborult drogos volt, akár azt is kiabálhatta volna, hogy bajorkifli, kb. ugyanannyi köze lenne a dologhoz.
de azt azért megnézném, abból mit hoznak ki a "tényfeltáró" honlapok...
Azt én is megnézném.
Viszont ha tegyük fel nekem szimpatikus a buddhizmus, jó hülye példa, de mondjuk azonosulok vele, és ebből az indíttatásból megölök valakiket, mert a szamuráj becsületemen nem eshet folt, akkor nem vallási indíttatásó Volt?
Holott katolikus vagyok papíron. (és nem voltam tagja pl. soha a magyar kyokushin Karate szervezetnek)
nem.
mert ha összekevered a buddhizmust a bushidoval, akkor megint csak nem vallás, hanem idiotizmus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!