Másnak is feltűnt, hogy a migránspártiak sokkal agresszívabbak, mint az ellenzők?
Ez a legfrissebb, megint alkottak.
De, számtalanszor megmutatták, hogy éppen olyan agresszívak, mint akiket beakarnak engedni.Azok is megmutatták Röszkénél, Macedóniában, mit is tudnak.
Migrációt ellenző, békésnek induló demonstrációkor is, ők az agresszívak.
De, a való életben is azok.
Van, egy csoporttársam, aki nagyon migránspárti (Budapestről került ide, eléggé elvan tévedve a srác), ő még kiabálni is szokott, így ad hangot, egyet nem értésének.Komoly nárcisztikus hajlami vannak.
Erről tudnál mutatni valamit, hogy migránsellenzők azért tüntettek, hogy lőjjük őket agyon, majd erre mentek ki a libsik és kezdtek el garázdálkodni?
Mert én nem láttam ilyet.
:DDD
Szeretem az abszurd kérdéseket. El is képzeltem, ahogy a sztereotip nagydarab széljobber kopaszt üti a sztereotip ballib hipszter.
Nem tudom, valahogy csak olyanra sikerül emlékeznem, hogy a határon le kell lőni a migránsokat. Az nem rémlik, hogy a jobbereket akarják tarkón lőni.
Jó, tehát nem tudod belinkelni.
Oké :)
@54% Ha valamihez forrást kérsz, akkor jelöld meg az állítást, amihez kéred. Abban nem vagyok biztos, hogy a kérdés nekem szólt-e, abban viszont igen, hogy nem állítottam olyasmit, amiről utána linket kértél. De más sem, így felteszem nekem szólt a kérdés. De ha így van, akkor miért kéred hogy linkeljek forrást olyasmiről, amit nem állítottam?
Ja mert baromira nem érdekelnek a tények, csak szereted azt a jó kis önelégültség érzetet, hogy megint lehülyéztem valakit mert hülyeség az amit kitaláltam hogy hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!