Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Másnak is feltűnt, hogy a...

Másnak is feltűnt, hogy a migránspártiak sokkal agresszívabbak, mint az ellenzők?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a legfrissebb, megint alkottak.

De, számtalanszor megmutatták, hogy éppen olyan agresszívak, mint akiket beakarnak engedni.Azok is megmutatták Röszkénél, Macedóniában, mit is tudnak.

Migrációt ellenző, békésnek induló demonstrációkor is, ők az agresszívak.

De, a való életben is azok.

Van, egy csoporttársam, aki nagyon migránspárti (Budapestről került ide, eléggé elvan tévedve a srác), ő még kiabálni is szokott, így ad hangot, egyet nem értésének.Komoly nárcisztikus hajlami vannak.

#migráció #mingánsbzik
2016. máj. 8. 15:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre hogy a liberálisok között több a papucs.
2016. máj. 8. 16:26
 12/19 anonim ***** válasza:

Erről tudnál mutatni valamit, hogy migránsellenzők azért tüntettek, hogy lőjjük őket agyon, majd erre mentek ki a libsik és kezdtek el garázdálkodni?

Mert én nem láttam ilyet.

2016. máj. 8. 17:08
 13/19 anonim ***** válasza:

:DDD

Szeretem az abszurd kérdéseket. El is képzeltem, ahogy a sztereotip nagydarab széljobber kopaszt üti a sztereotip ballib hipszter.

Nem tudom, valahogy csak olyanra sikerül emlékeznem, hogy a határon le kell lőni a migránsokat. Az nem rémlik, hogy a jobbereket akarják tarkón lőni.

2016. máj. 8. 17:10
 14/19 anonim ***** válasza:
Mondd csak kedves kérdező, a -pártiak vagy az ellenzők követték el ezeket a bűncselekményeket? [link]
2016. máj. 8. 17:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem,nekem egyáltalán nem tűnt fel.Persze,agresszív hozzászólók köztük is vannak,de nekem úgy tűnik,az ellenoldalon többen.Hozzáteszem,nem vagyok migránspárti, sőt ebben a kérdésben,inkább a kormánnyal értek egyet,ha nem is egy az egyben.
2016. máj. 8. 17:49
 16/19 anonim ***** válasza:

Jó, tehát nem tudod belinkelni.

Oké :)

2016. máj. 8. 17:51
 17/19 anonim ***** válasza:

@54% Ha valamihez forrást kérsz, akkor jelöld meg az állítást, amihez kéred. Abban nem vagyok biztos, hogy a kérdés nekem szólt-e, abban viszont igen, hogy nem állítottam olyasmit, amiről utána linket kértél. De más sem, így felteszem nekem szólt a kérdés. De ha így van, akkor miért kéred hogy linkeljek forrást olyasmiről, amit nem állítottam?

Ja mert baromira nem érdekelnek a tények, csak szereted azt a jó kis önelégültség érzetet, hogy megint lehülyéztem valakit mert hülyeség az amit kitaláltam hogy hisz.

2016. máj. 8. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát akadnak elég primitívek is.
2016. máj. 8. 20:54
 19/19 anonim ***** válasza:

Igen, feltűnt.

[link]

2016. máj. 13. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!